StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Набридли": Девід Бекхем радикально змінив імідж

15 серпня 2023, 04:00
З лондонського денді, в образі якого Бекс красувався останні кілька років, він перетворився в помолоділу версію себе зразка двохтисячних.
Девід Бекхем
Девід Бекхем кардинально змінив зачіску / колаж: Главред, фото: ua.depositphotos.com

Категоричний блонд і чубчик, який падає на очі, ірокез, афрокіски, довге волосся, зібране в хвіст на потилиці, поголені скроні - волосся футбольної суперзірки Девіда Бекхема за його кар'єру пережило стільки експериментів, скільки не було, напевно, у його дружини Вікторії.

Іконами стилю стали обоє з подружжя, тому найменші зміни в їх зовнішності під збільшувальним склом розглядають модні видання і мільйони шанувальників. І нещодавно Девід підкинув їм роботи.

На своїй сторінці в Instagram футболіст опублікував знімок, який повернув його давніх фанатів назад в 2008 рік, коли він голив голову під 5-8 мм. Зараз Бекс вирішив, що все нове - це добре забуте старе, і повторив свою давню стрижку.

відео дня

"Нічого особливо не змінилося. Набридло моє волосся, обстриг його", - підписав знімок Бекхем. Вперше він примірив таку стрижку в 2001 році. Потім повторив у 2005 та 2008 роках.

Примітно, що нещодавно його середній син Ромео також втілив образ батька з середини двохтисячних.

Девід Бекхем
Девід Бекхем кардинально змінив зачіску / instagram.com/davidbeckham

Раніше акторка, співачка і бізнесвумен Дженніфер Лопес показала свою засмагу в мікрокупальнику від українського бренду. Білосніжне бікіні стало пікантною родзинкою її пляжного образу.

Також західні таблоїди повідомили, що Анджеліна Джолі і Бред Пітт закінчили судитися з приводу розлучення. Одна з найкрасивіших пар Голлівуду витратила сім років і десятки тисяч доларів на судові розгляди.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти