StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Молодша донька Віри Брежнєвої показала рідкісне фото свого батька - першого чоловіка співачки

16 жовтня 2022, 12:08
Брежнєва від привітань колишнього чоловіка утрималася.
Віра Брежнєва з дочкам Сонею і Сарою
Сара Кіперман показала фото з батьком / instagram.com/ververa

Сара Кіперман, молодша донька української співачки Віри Брежнєвої, на відміну від своїх ровесниць, не багато часу проводить в соціальних мережах. 12-річна дівчина має сторінку в Instagram, та нові пости з'являються там вкрай рідко.

Однак, до Дня народження свого батька, українського бізнесмена Михайла Кіпермана, опублікувала в сторіс кілька фотографій з підписом-привітанням на них.

Один зі знімків - спільне селфі, зроблене дома в дзеркалі, інший - кадр, що явно знято під час якоїсь вечірки: Сара сидить на руках у батька і емоційно жестикулює.

відео дня

Михайло Кіперман - перший офіційний чоловік Віри Брежнєвої і батько її другої доньки Сари. Старша дочка Соня, народжена в цивільному шлюбі співачки з Віталієм Войченком, також носить прізвище вітчима.

За документами і сама Брежнєва - все ще Кіперман, незважаючи на те, що з 2012 року в розлученні з Михайлом, а в 2015 вступила в шлюб з музичним продюсером Костянтином Меладзе.

Сара Кіперман з батьком
Сара Кіперман з батьком / instagram.com/sswlvix

Раніше старша донька співачки Віри Брежнєвої Соня Кіперман, яка вже кілька років, живе, вчиться і будує кар'єру в США, показала свого американського бойфренда-красеня.

Також стало відомо, що королева-консорт Камілла при британському дворі залишається ізгоєм навіть в очах дітей принца Вільяма - маленькі принци та принцеси вкрай зневажливо відгукуються про названу бабусю.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти