StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

"Найкращі": Цимбалару розкрила подробиці особистого життя після розлучення

18 липня 2024, 13:33
119
Розставання з Григорієм Балкановим надихнуло її на нові стосунки.
Анастасія Цимбалару
Анастасія Цимбалару новини - Цимбалару розповіла про стосунки після розлучення / колаж: Главред, фото: instagram.com/nastya_tsymbalaru

Уже близько півроку українська акторка Анастасія Цимбалару самотня - у березні 2024 року вона повідомила про розлучення зі своїм чоловіком і колегою Григорієм Баклановим після 10 років разом. Артисти розійшлися мирно, і тепер кожен будує своє нове життя окремо.

Чи з'явилося в житті Анастасії місце для романтики, вона нещодавно зізналася у своєму блозі в Instagram. Шанувальники запитали в акторки, чи перебуває вона зараз у яких-небудь стосунках.

Цимбалару вдаватися в деталі не стала, проте підтвердила, що стосунки в її житті присутні. І хоча для неї вони, на думку артистки, найкращі, фанатів, ймовірно, її відповідь розчарувала.

відео дня

Акторка зазначила, що вона перебуває в найкращих із можливих на даний момент відносинах - у неї роман із собою. Після багаторічних стосунків Анастасія Цимбалару вирішила приділити увагу виключно власній персоні.

Анастасія Цимбалару
Анастасія Цимбалару новини - Цимбалару розповіла про стосунки після розлучення / instagram.com/nastya_tsymbalaru

Хто така Анастасія Цимбалару?

Анастасія Цимбалару - українська акторка кіно і театру. Відома ролями в серіалах "Жіночий лікар.Нове життя" і "Папік". Під час повномасштабної війни в Україні проводить акторські аукціони, стала ідейною натхненницею громадянської благодійної платформи ActLots, яка збирає кошти на потреби ЗСУ.

Українські зірки шоу-бізнесу - останні новини:

Раніше українська ведуча Соломія Вітвіцька зізналася, як колишній чоловік реагує на її новий роман з військовим. Вона показала, які листи екс пише їй тепер, коли її роман став публічним.

Також стало відомо, куди зникла Софія Ротару. Джерело з близького оточення співачки заявило, що вона з сім'єю нібито переїхала з України разом із сином та його сім'єю.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти