StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Крута копія: старша дочка Бейонсе виступила на її концерті

30 травня 2023, 10:21
Дівчинка дуже впевнено почуває себе на сцені поруч зі своєю зірковою мамою Бейонсе.
Бейонсе та її дочка Блу
Бейонсе і її дочка Блу / Фото Главред. Колаж: Instagram

Американська співачка і зірка номер один Бейонсе, яка нещодавно оголосила про відновлення концертного туру по світу, поділилася кадрами зі свого виступу, де похвалилася своєю старшою дочкою Блу Айві Картер.

На своїй сторінці в Instagram, світова знаменитість показала, як її дочка стала частиною гастрольного туру, а також написала теплі слова на підтримку таланту дівчинки.

"Мій прекрасний первісток. Я так пишаюся і так вдячна, що я твоя мама. Ти даєш мені стільки радості, мій солодкий ангел", - написала зірка.

відео дня

До речі, це вже не перший виступ дівчинки. Блу Айві, яка народилася 7 січня 2012 року в Нью-Йорку. 21 січня 2023 року вона приєдналася до своєї матері на сцені, щоб вперше виконати пісню "Brown Skin Girl", коли Бейонсе виступала на приватному шоу в Дубаї.

На відео - дочка Бейонсе виступає зі своєю матір'ю на сцені:

Нагадаємо, раніше Бейонсе на своїй сторінці в Instagram, співачка розповіла, з чого починалася її кар'єра. За словами супер зірки, вона починала виступати в перукарні, де працювала її мама. Співачка показувала себе перед клієнтами салону.

Нагадаємо, раніше Бейонсе дала свій перший повноцінний концерт більш ніж за чотири роки на розкішному курорті в Дубаї для аудиторії запрошених впливових осіб і журналістів.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти