StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Як виглядає доросла дочка Тома Круза, від якої він відмовився

26 квітня 2023, 16:53оновлено 26 квітня 2023, 22:36
35036
Сурі Круз виросла і стала дуже схожа на свою маму. Хоча риси обличчя тата також можна легко вгадати.
Сурі Круз з батьками
Сурі Круз з батьками / Фото Instagram

Завжди цікаво спостерігати за тим, як виростають і змінюються діти зіркових батьків. Не стала винятком і дочка зіркових акторів Кеті Холмс і Тома Круза Сурі. Напевно багато фанатів задаються питанням: як виглядає дочка Тома Круза. Але не все так просто.

Відносини голлівудських акторів Кеті Холмс і Тома Круза не можна назвати простими. Вони привернули багато уваги головним чином через зв'язок Круза з Церквою Саєнтології, впливу якої Холмс, як повідомляється, намагалася позбутися, коли подавала на розлучення. Але втеча Холмс на східне узбережжя лише посилила увагу папараці навколо них, і мама Сурі Круз знає, що її дочці було важко.

"За нами багато стежили, коли вона була маленькою", — раніше говорила Холмс. Я просто хотіла, щоб вона була на вулиці, тому я гуляла з нею в пошуках парків приблизно о 6 ранку, коли нас ніхто не бачив", - ділиться вона.

відео дня

Сурі Круз
Сурі Круз / Instagram suricruise_sc

Хоча вся ця увага могла викликати у деяких дітей бажання бігти і ховатися, Сурі прийняла це, нахабно махаючи папараці і маршируючи в такт власного барабана. "Вона вийшла дуже сильною — вона завжди була сильною особистістю", - додала Холмс.

Зараз, коли їй виповнилося 17 років, Сурі вступає у світ середньої школи і з кожним днем стає все більше схожою на маму Холмс. Ось кілька речей, які ви повинні знати про цю дівчину.

Сурі Круз
Сурі Круз / Instagram suricruise_sc

Її ім'я має особливе значення

Сурі означає "Принцеса" на івриті — відповідне ім'я для цієї висхідної зірки.

Вона вивчала балет і гітару

Сурі Круз займається балетом все своє життя, і тато тому водив її на уроки танців. Вона також деякий час вивчала гітару, але кинула заняття через конфлікт з учителем.

Вона відвідувала приватну школу на Манхеттені

Avenues - елітна приватна школа на Манхеттені, куди Холмс записала свою дочку. Вартість навчання становить 56 000 доларів на рік.

Її дитяча колекція взуття коштувала 150 000 доларів

Гардероб Сурі в ранні роки був легендою, адже за нею стояло все багатство Круза і Холмс. Колись її називали "найгарячішою дитиною Голлівуду" через те, як часто її стиль згадувався в новинах, і, як повідомляється, її гардероб коштував 3,2 мільйона доларів — 150 000 доларів лише на взуття.

Сурі Круз
Сурі Круз / Instagram suricruise_sc

Вона жила з батьком Томом Крузом, поки їй не виповнилося 6 років

Сурі жила зі своєю мамою і татом до шести років. Коли Холмс подала на розлучення в 2012 році, вона отримала первинну опіку над Сурі з правами відвідування, наданими Крузу, і з тих пір вона живе зі своєю мамою. Однак голлівудський актор не цікавиться життям дочки.

У неї є музичні таланти

Останні кілька років Сурі натякала на свою любов до музики. Насправді, для фільму "разом на самоті", який зняла Кеті, Сурі заспівала "Блакитний місяць" як саундтрек, і вона розглядає можливість отримання музичної освіти в коледжі.

Нагадаємо, раніше дочка зіркових батьків, голлівудських акторів Тома Круза і Кеті Холмс Сурі, потрапила в об'єктиви папараці.

Як повідомив Hollywoodlife.com, знаменита зоряна дочка прогулювалася по Нью-Йорку. Вона була одягнена в розкльошені джинси, дизайнерську сорочку з вирізом і оливково-зелене пухове пальто.

Раніше також стало відомо про те, що голлівудський актор Тома Круз вирішив почати нове життя, де нарешті таки знайшов час для своєї дочки — він не бачив її більше трьох років.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти