StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Як народжувала Кабаєва від Путіна: швейцарське видання дізналося подробиці

2 травня 2022, 10:10
Путін при пологах не був присутній.
Путін і Кабаєва
Обидва рази пологи приймала гінеколог, що працює в елітній клініці Сант Анна в кантоні Тічино

Російська гімнастка Аліна Кабаєва в 2015 і 2019 народила двох синів від президента Росії Володимира Путіна. Про це пише швейцарська газета SonntagsZeitung з посиланням на знайомого лікаря, який приймав пологи, яку цитує видання The Insider.

Перша дитина, за даними газети, народилася в Лугано в Тічино. Путін при пологах не був присутній. Другий син за "рішенням президента" народився вже в Москві, говорить джерело SonntagsZeitung. Перші пологи пройшли в Швейцарії, так як "потрібно було все тримати в таємниці".

читайте такожДочки Путіна нарвалися на санкції через батька-диктатора: ЗМІ розповіли про плани заходу

відео дня

Обидва рази пологи приймала гінеколог, що працює в елітній клініці Сант Анна в кантоні Тічіно. Вона народилася в Росії, але більше 30 років тому емігрувала до Швейцарії. За даними джерела газети, вона була знайома з Путіним з юнацьких років в Санкт-Петербурзі і продовжує підтримувати довірчі відносини. Заради других пологів Кабаєвої вона приїхала в Москву.

Під час обох вагітностей Кабаєва кілька разів приїжджала в Лугано. Вона жила або на віллі доктора в елітній комуні Колліна д'оро в передмісті Лугано, або в готелі Principe Leopoldo. Співрозмовник SonntagsZeitung описує Кабаєву як " дуже приємну жінку, справжню спортсменку, дуже прямолінійну". Вона прийшла на прийом з матір'ю і сестрою, але без охоронців.

Крім передбачуваних синів, про яких пише SonntagsZeitung, у Путіна є як мінімум дві дочки, що народилися в законному шлюбі. Як з'ясував "Проект", є і третя — народилася від акціонера банку "Росія" Світлани Кривоногих, колишньої коханки Путіна. Він познайомився з Кривоногих ще до того, як став президентом. За даними проекту, в 2003 році вона народила від нього дочку, яка зовні дуже сильно схожа на батька.

Нагадаємо, раніше відомий російський журналіст видання Проект Михайло Рубан розповів подробиці роману президента Володимира Путіна з Світланою Кривоногих.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти