StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Як не варто йти на перше вересня: жахливі образи зіркових батьків з РФ

1 вересня 2023, 15:46
2658
Російські зірки "знають толк" в шкільній моді.
1693572386-1966.jpg
Російські зірки провели своїх дітей в перший клас. Хто як зміг, Колаж Главред, фото Instagram / volochkova_art, Mila_gritsenko

Можна нескінченно дивитися на три речі - самі знаєте які. Правда, сюди також можна додати бавовну на російських болотах, а також те, як одягаються російські зірки на лінійки до своїх нащадків.

Як правило - виглядають вони як актриси до фільмів для дорослих, які намагаються молодитися за рахунок своїх дітей.

Яскравий приклад - блогерка Міла Гриценко. Вона прославилася тим, що проводила марафони по схудненню. Сама ж вона виглядає як силіконова лялька. Всьому виною - безліч пластичних операцій, серед яких мамопластика, корекція носа, видалення ребер та інші процедури.

відео дня

На своїй сторінці в Instagram вона опублікувала відео, де показала, як збирається піти на шкільну лінійку до свого сина. Зокрема, Гриценко одягла коротку плісеровану убку, зав'язала білу сорочку під грудьми, одягла білі гольфи і краватку. Старшокласники, швидше за все, оцінять образ російської матусі.

Міла Гриценко та її образ
Міла Гриценко та її образ / скріншот Instagram / milagritsenko

Ще одна "зірка" шкільних лінійок - патронеса українського репера Джигана, який вже багато років смирно сидить у неї під каблуком. Оксана Самойлова кожен раз дивує тим, як одягає своїх маленьких дочок і себе. На цей раз вона прийшла практично в трусах на шкільну лінійку.

З її штанів-палаццо стирчали чоловічого крою труси, а вгорі бовтався укорочений жакет, який ледве прикривав смужку на зроблених грудях. До речі, самі ж підписники Самойлової вибухнули в коментарях, вказуючи на неприпустимість такого образу на шкільній лінійці.

Оксана Самойлова, підкаблучник, труси
Оксана Самойлова, підкаблучник, труси / скріншот Instagram / oksanasamoylova

Ще одна зірка, яка прийшла на лінійку до сина в одязі з мілітарі-принтом - Евеліна Бледанс. Раніше російська актриса і путіністка Евеліна Бледанс посварилася зі своїм колишнім чоловіком, який живе в Україні. Повністю вони припинили спілкування після того, як російський диктатор Путін напав на Україну 24 лютого 2022 року.

На шкільну лінійку до сина вона одягла міні спідницю в стилі мілітарі, жакет і сандалі. Таким чином "зірка" напевно хоче вислужитися перед своїм терористом і диктатором.

Бледанс в стилі мілітарі
Бледанс в стилі мілітарі / скріншот Instagram / bledans

Ще одна зірка, яка радує своїми безглуздими образами - Анастасія Волочкова. На лінійці, куди балерина вирушила привітати дочку своєї домробітниці, вона опинилася в "піжамній" майці, на височенних підборах і з теплою шаллю. Волочкова, як завжди, виглядала безглуздо і дивно.

Рідна дочка не пустила Волочкову на лінійку
Рідна дочка не пустила Волочкову на лінійку / скріншот Instagram / volochkova_art

Нагадаємо, раніше Анастасія Волочкова потрапила в скандал, але на цей раз не з келихом і шпагатом, а в розбірки, що стосуються її дочки. Конфлікт стався через те, що учням елітного ліцею, де навчалася дочка Волочкової, видали обмежену кількість квитків на випускний - по три квитки на руки.

Раніше також стало відомо про те, що Волочкова знайшла собі кавалера замість одруженого Джигурди. Новий "кращий друг" Прохор Шаляпін віддає перевагу жінкам старшого віку.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти