StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Як Лоліта": Кіркоров, який перекроїв себе до невпізнання, почав лякати людей

18 червня 2023, 13:48оновлено 18 червня 2023, 21:54
Філіп Кіркоров переніс вже не одну операцію зі зміни зовнішності.
Стиліст оцінив зовнішність Кіркорова
Стиліст оцінив зовнішність Кіркорова / Колаж Главред, фото: скріншот YouTube

Скандальний російський співак Філіп Кіркоров, який підтримує війну в Україні, за останні місяці змінив свою зовнішність до невпізнання.

Роботу пластичних хірургів прокоментував стиліст Олександр Рогов. Експерт розніс Кіркорова, який з'явився на премії спека Music Awards в сатиновому брючному костюмі з брошкою у вигляді величезної рожевої квітки. До того ж артист пофарбував волосся і бороду в білий колір.

"Він думає, що омолодився, зробивши підтяжку, пластику. Він один з небагатьох, хто розуміє, що потрібно змінюватися, якщо ти хочеш нову аудиторію і нових слухачів. Він підлаштовується під час. Кіркоров, як Лоліта, активно змінюється, пробує нові жанри", - зазначив стиліст.

Так експерт зазначив, що Кіркоров почав лякати людей.

"Іноді виходить добре, а іноді, як ніби-то, не туди. У мене питання до стрижки: це відросле тонке волосся в різні боки стоїть. Схуд - супер, фігуру в порядок привів — супер, але щось з ним не те. Його бояться всі", - прокоментував образ артиста експерт моди", - підсумував стиліст.

Нагадаємо, нещодавно Кіркоров зганьбився на червоній доріжці у Crocus City Hall. Зокрема, йому не сподобалося питання журналіста щодо його кошлатої вибіленої "зачіски". Після питань про наряд артиста, один з журналістів вирішив поцікавитися зачіскою Кіркорова: "можна дізнатися, що у вас з зачіскою?".

Раніше Кіркоров в черговий раз потрапив у скандал. Так, під час одного зі своїх виступів, артист-путініст вліз на свого танцюриста, імітуючи непристойні рухи тіла. І це йому так просто з рук не зійшло.

Дивіться відео про те, як проти російських артистів РНБО ввели санкції:

Вам може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти