StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Кацуріну і Дантеса застукали за поцілунками і в РАГСі

11 жовтня 2023, 20:42оновлено 11 жовтня 2023, 22:26
651
Парочка не просто так цілувалася в РАГСі. Артисти виконували важливу місію.
Даша Кацуріна, Володимир Дантес
Даша Кацуріна і Володимир Дантес виконували важливу місію / колаж: Главред, фото: instagram.com/dasha_katsurina, instagram.com/volodymyrdantes

Українську бізнесвумен, дизайнера і ресторатора Дашу Кацуріну і співака Володимира Дантеса засікли вперше за поцілунками.

Тим часом, це було не романтичне побачення, а зйомки. Пара взяла участь у зйомці стрічки "шлюбна (не)рівність в Україні", покликаного звернути увагу на рівні права для ЛГБТ-спільноти, пише ТСН.

"У картині закохані вперше поцілувалися на камеру, а також опинилися в РАГСі. У відео, яким Вова і Даша поділилися в соцмережах, вони приймають рішення одружитися, і коли заходять в ЗАГС, працівниця їм каже: "Ну, і куди ви прийшли? Ви не в курсі? Таким як ви вступати в шлюб за законом заборонено!"- пише ЗМІ.

відео дня
1697046137-4434.jpeg
Поцілунок Кацуріної і Дантеса / Скріншот відео

Дана картина - творіння режисера Юрія Движона. Вона складається з двох частин. У першій - показаний перевернутий світ, де гетеросексуальним парам заборонено укладати шлюби. У другій частині глядачі побачать реальні ЛГБТК + пари і їх союзників, які розповідають свої історії – про любов і втрати, про почуття і страхи, зрозумілі кожному.

Раніше дизайнерка і ресторатор Даша Кацуріна розповіла про справжні причини свого розлучення з Мішею. Зрада з боку чоловіка зруйнувала їхні стосунки.

Також Дантес висловився про весілля Дорофєєвої і Кацуріна, і зазначив, що в любовному чотирикутнику відносини складалися складніше, ніж здається шанувальникам, які спостерігали за тим, що відбувається з боку.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти