StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Відома співачка розкрила несподівану причину різкого зникнення зі сцени

12 листопада 2023, 16:18
1073
Піснями Lama з чуттєвими текстами і неповторною мелодикою багато хто заслуховувався в 2000-их.
Lama
Lama розповіла, чому пішла зі сцени на піку успіху / колаж: Главред, фото: instagram.com/lamaukraine

Співачка Lama (справжнє ім'я - Наталія Дзеньків) у двохтисячних була однією з найяскравіших зірок української сцени. Її хіти "Знаєш, як болить", "Моє серце", "Мені так треба", "Світло і тінь", "Тримай", "Літак" та ін., звучали з кожного радіо. Потім Лама раптово зникла з інформаційного простору - так само стрімко, як і з'явилася.

Сьогодні артистка працює над відновленням кар'єри, і навіть випустила новий трек під назвою "Мій друг". Шанувальники приймають Ламу з розпростертими обіймами, проте для багатьох вона все ще залишається закритою книгою.

Дзеньків вирішила заново познайомити слухачів зі своєю особистістю. Почала вона з пояснень причин свого відходу зі сцени. Співачка в інтерв'ю для Rostyslove Production зізналася, що ритм і правила, за якими живе шоу-бізнес, стали для неї шокуючим відкриттям, через яке її психологічне та фізичне здоров'я дали серйозний збій.

відео дня

"Я дійшла до неврозу. Це вегето-судинна дистонія. Я дуже часто не спала ночами. Для мене була проблема заснути перед концертом, я дуже часто зривала знімання кліпів. Я зрозуміла, що мені дуже не комфортно. Я розуміла, що не можу працювати в такому ритмі. ... Я дуже сильно поглибилася в духовний розвиток. На це пішло дуже багато часу. Я вивчала психотерапію, я вивчала психологію, все що стосується вегето-судинної дистонії, я вивчала кардіологію. Це було десь чотири роки. В 2012 році помер тато. Це взагалі мене вибило з колії на декілька років. Я не могла вийти навіть з дому. Мене одразу ловила така напівпанічна атака. Я не могла давати концерти в такому стані", - розповіла Наталія.

Тепер же Лама, схоже, відчуває себе більш впевнено, завдяки чому знайшла в собі сили творити для широких мас.

Раніше стали відомі скандальні деталі втечі онука Софії Ротару з України під час війни. Перша спроба Анатолія Євдокименка на початку березня 2022 року перетнути кордон не увінчалася успіхом, проте зараз молодий чоловік близько року живе в Європі.

Також українська акторка Ксенія Мішина розкрила шокуючу правду про ексчоловіка-абьюзера, від якого вона пішла будучи на останніх місяцях вагітності.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти