StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Або ти справжній, або ти нуль": російська співачка Распутіна нещадно розтоптала Аллу Пугачову

21 травня 2023, 19:02оновлено 22 травня 2023, 14:17
Маша Распутіна стверджує, що вона куди краще Пугачової. Росіянка впевнена, що в одному вона точно випередила свою давню суперницю.
Маша Распутіна
Маша Распутіна / Колаж Главред, фото соцмережі

Російська співачка Маша Распутіна, яка підтримала війну в Україні і диктатора Путіна, заявила неприємні речі в бік Алли Пугачової.

Так, Распутіна стверджує, що вона куди краще Пугачової. Росіянка впевнена, що в одному вона точно випередила свою давню суперницю.

59-річна артистка втомилася від нескінченних порівнянь з Аллою Борисівною. До того ж співачка, яка залишилася в Росії терпіти не може "улюблені титули", які за свою кар'єру заробила Алла Пугачова.

"Примадонни, королеви, принцеси, імператриці — така фігня, я вам хочу сказати. Або ти справжній, або ти нуль, придумуючи категорії. У мене неповторний голос, я співаю на розщепленні зв'язок, володію кількома техніками співу, а Пугачова тільки одним. Голос, артистичність, зовнішність — все різне", — вимовила Распутіна на росТБ.

Дивіться відео про те, як Пугачова в країні-окупанті з улюблениці народу перетворилася на ворога:

Пугачова повернулася в Росію

Раніше стало відомо, що Алла Пугачова прилетіла в РФ, щоб попрощатися з близьким другом - модельєром Валентином Юдашкіним. Він помер після боротьби з онкологією.

Очевидці зазначили, що на церемонії прощання Примадонна трималася подалі і намагалася контактувати з усіма по мінімуму, що викликало у преси багато питань.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти