StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Досить Росії: Алла Пугачова і Максим Галкін переїдуть в США на ПМЖ

25 липня 2022, 19:36
Артисти знаходяться на стадії оформлення документів.
Максим Галкін і Алла Пугачова
Максим Галкін і Алла Пугачова переїжджають в США / instagram.com/maxgalkinru

Російський комік і шоумен Максим Галкін разом з дружиною, співачкою Аллою Пугачовою, покинули РФ в перші дні повномасштабної війни в Україні на знак незгоди з військовою політикою Кремля.

Пара осіла спершу в Ізраїлі, потім - в Латвії. Але в ЗМІ час від часу з'являються чутки про те, що артисти сумують за батьківщиною, що розв'язала війну, і шукають способи повернутися в Росію, або навіть вже зробили це.

Однак нещодавно плітки спростував екс-депутат Держдуми РФ Роман Худяков. Він заявив, що: "Пугачова і Галкін назавжди переїдуть в США. Сім'я Галкіних вже займається переоформленням і продажем нерухомості в Росії". Про це повідомляє один з російських Telegram-каналів.

відео дня

Зіркова пара новину про переїзд в Америку поки не коментує. Відомо, що Галкін запланував гастролі на весну 2023 року в США.

читайте такожВ Англії помер актор-зірка легендарного фільму"Титанік"

Раніше Максим Галкін емоційно відреагував на вимогу фанатів повернути Аллу Пугачову в РФ. Комік підкреслив, що співачка - не меблі, і сама керує своїми пересуваннями.

Пізніше шоумен Максим Галкін похвалився природною красою, без фотошопу і фільтрів, своєї 73-річної дружини - російської співачки Алли Пугачової.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти