StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Хливнюк заплакав, коли співав пісню про Україну

30 серпня 2022, 18:16
Артист не зміг стримати сліз, згадуючи всі ті жахи, які Росія створила з українськими людьми і землею.
Андрій Хливнюк
Андрій Хливнюк / прес-служба

Український співак і лідер гурту "Бумбокс" Андрій Хливнюк розпочав тур містами Європи з метою зібрати допомогу для українських військових, які ведуть кровопролитну війну проти російських терористів.

Як написало ТСН, артисту важко дався концерт у Празі. Так, під час концерту артист вирішив виконати пісню Не зі свого репертуару, а заспівав пісню репера Skofka "Чути гімн", яку виконавець присвятив свого загиблому на війні товаришеві.

Коли Хливнюк співав пісню "Ну, а поки будемо бити вас за" Азов " і бучу! За Дні -, За Дніпро і кручі! За Ірпінь, який ти мучив! За ла-, за лани квітучі", то не зміг стримати сліз і заплакав.

відео дня

Він відвернувся від глядачів, але ті підтримали його бурхливими оваціями.

Нагадаємо, раніше у Варшаві його вразили діти-фанати, які заспівали перед ним легендарну пісню"Ой У лузі червона калина". Відео виклав в Мережу один з членів дорожньої команди "Бумбокса".

Діти дуже старанно співали перед музикантом-воїном вже знайомі всім рядки. "Ой у лузі червона калина похилилася, Чогось наша славна Україна зажурилася. А ми тую червону калину підіймемо, А ми нашу славну Україну, гей, гей, розвеселимо!",- виконували вони.

Хливнюк в цей час присів навпочіпки ‒ для того, щоб бути з "колегами" на одному рівні. Музикант посміхався, дивлячись на дітей, а в кінці заплескав він і кричав " Браво!".

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти