StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Головна баба-пліткарка": Володимир Остапчук "наїхав" на Славу Дьоміна

22 червня 2023, 16:15
Остапчук знову потрапив у неоднозначну ситуацію: цього разу - з колегою-ведучим.
Слава Дьомін, Володимир Остапчук
Володимир Остапчук показав Славу Дьоміна в сукні / колаж: Главред, фото : instagram.com/slavademin_official, instagram.com/vova_ostapchuk

Український шоумен Володимир Остапчук останнім часом не вилазить зі скандалів: то його колишня і нинішня кохані гризуться через будинок, право на власність якого більше півроку знаходиться під питанням, то він сам ледь не втрачає багаторічну кар'єру через корпоратив для російських гостей.

Не дивно, що ведучий зі своєю мінливою кармою стає героєм світських хронік і новинних дайджестів. Наприклад, вже більше тижня Остапчук регулярно потрапляє в шоу ведучого слави Дьоміна "Слава ПРО", як один з головних інфоприводів.

Остапчук, ймовірно, розлютився через це на колегу. На сторінці Володимира в Instagram шанувальники запитали у нього, чи вважає він Дьоміна "головною бабою-пліткаркою країни". Відповідь ведучого вийшла вкрай неоднозначною.

відео дня

Він опублікував відео, на якому Слава Дьомін муркоче під ніс якусь мелодію і грайливо танцює в яскраво-жовтій пишній сукні. Залишається неясним, чи варто це оцінювати як позитивну чи негативну відповідь Остапчука на провокаційне запитання.

До слова, Дьомін також поки не прокоментував дивну подію.

Слава Дьомін
Володимир Остапчук показав Славу Дьоміна в сукні / instagram.com/vova_ostapchuk

Раніше зірка серіалу "Кріпосна" Тарас Цимбалюк критично висловився про чоловіків, які втекли з України під час війни, і за кордоном не роблять нічого заради перемоги нашої країни.

Також з незвичайною ініціативою виступила Оля Полякова - у відповідь на заяву путіністів Баскова і Лепса про мільйон кожному окупанту за підбитий "Леопард", українська співачка запропонувала свою винагороду за "полювання" на артистів-пропагандистів.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти