Українські зірки розповіли про свої смішні промахи на шоу Де логіка

21 березня 2021, 22:30оновлено 24 березня 2021, 15:39
Ivan Navi, Оля Цибульська та Ілона Гвоздьова розповіли про свої найбільш нелогічні покупки в житті в 4 випуску шоу Де логіка на Новому каналі.
Де логіка 2021
Де логіка 2021 випуск 4 - відео 16-03-2021 / Новий канал

9 березня на Новому каналі стартувало інтелектуально-розважальне шоу Де логіка ? Новий формат шоу був нещодавно куплений, і заінтригував телеглядачів. У новому четвертому випуску шоу зійшлися співачка Оля Цибульська, хореограф і танцівниця Ілона Гвоздьова, телеведучий Дмитро Танкович і співак Ivan Navi. Крім гри, зірки ще й встигли поділитися настроєм і деякими фактами про себе.

За лаштунками проекту зірки, по-секрету, розповіли кілька цікавих особистих фактів. Звичайно ж, всі вони пов'язані з логікою логічною. Хоча, якщо бути точніше, нелогічною.читайте такожДе логіка 2021 - що показали в п'ятому випуску шоу Нового каналу

"У мене двоє дітей. Синові всього п'ять місяців. І сьогодні розумію, що найбільш нелогічною покупкою за останній час, є наша кішка, - каже хореограф і танцівниця Ілона Гвоздьова. - Ми її дуже любимо, але з неї постійно лізе шерсть! Вона просто скрізь. Тепер з двома дітьми і кішкою ми не зовсім уживаємося, тому шукаємо для неї хороших господарів".

Де логіка 2021
Де логіка 2021 / Новий канал

Співак Ivan Navi теж зізнався, що прогадав з покупочкою.

"Нещодавно я зробив дуже нелогічну і дорогу покупку, - говорить він. - Давно хотів придбати гіроскутер. Колись товариш дав покататися, і мені дуже "зайшло". І що ви думаєте? Купив його, буквально двічі покатався, і то трохи руку не зламав. Тепер він ввічливо стоїть в кутку і припадає пилом".

Де логіка 2021
Де логіка 2021 / Новий канал

А співачка Оля Цибульська зізналася, що терпіти не може шопінги. І, коли все ж займається цим, то потрапляє в незвичайні ситуації. Однією з такий, зі сміхом, поділилася на зйомках шоу.

"Якось я вмовила чоловіка купити йому 1500-тий капелюх за великі гроші, - каже артистка. - Текст "Давай краще виберемо щось тобі, у мене є схожих десять" на мене не діяв. Я так відчувала тоді. Ми все-таки купили капелюх. А ввечері я розламала цей крихкий солом'яний виріб своєю п'ятою точкою. Просто шльопнулася з морозивом і пакетами на заднє сидіння авто, де капелюх відпочивав після важкого робочого дня. Чи є в цій історії логіка? Ніт. Але витримка мого чоловіка, яка гриміла в повітрі в той день, - це ще той делікатес. Люблю ексклюзивні емоції".

Де логіка 2021
Де логіка 2021 / Новий канал

Команди відразу придумали собі назви. Ілона Гвоздьова та Оля Цибульська назвалися Кицюні, а Дмитро Танкович та Іван Наві - Інтим.

У першому раунді - Що спільного виграли дівчата, на один бал обігнавши чоловіків.

Другий раунд - Третій зайвий пройшов завзято, але перемогу здобула команда Кіцюні з рахунком 5-3.

У третьому раунді Плюс-мінус учасники асоціативно складали картинки. всього було п'ять раундів, і чоловіки набрали 4 правильних відповідей.

У четвертому раунді Вгадай мене учасники вгадували на анімаційних роликах назви мультфільмів, фільмів і серіалів. Дівчата "зробили" суперників всуху - з рахунком 5-0 вони виграли цей раунд.

У фінальному раунді Логічний пінг-понг дівчата виграли з неймовірними зусиллями, обігнавши Танковича і Нави всього на 1 бал. В результаті, Сергій Притула вручив їм призи залізної логіки.

Де логіка 2021 4 випуск дивитися 16-03-2021:

Повний третій і четвертий випуск проекту Де логіка? можна дивитися на сайті Нового каналу. Всі нові випуски інтелектуально-розважального шоу Де логіка? виходить щовівторка о 19: 00 на Новому каналі.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти