"Це просто неможливо": Наталя Могилевська показала, як проводить час із донькою

16 липня 2024, 10:49
564
Наталя Могилевська зізналася, що обожнює проводити час із молодшою донькою на дитячому майданчику.
Наталія Могилевська
Наталя Могилевська показалася на дитячому майданчику / колаж: Главред, фото: instagram.com/nataliya_mogilevskaya/

Українська співачка Наталя Могилевська не так давно стала мамою, удочеривши двох дівчаток-сестричок, і тому часто показує, як проводить час із ними.

На своїй сторінці в соцмережах Могилевська опублікувала нову фотографію і зазначила, що її можна частенько побачити на дитячому майданчику разом із молодшою донькою Софією. Також артистка зізналася, що їй важко через спекотні дні і вона хоче на море, але не за кордоном, а в Україні.

відео дня

Співачка позувала на знімку босоніж на дитячій гірці з видом на Дніпро. Для прогулянки зірка обрала легку блакитну сукню, яку доповнила кулоном у вигляді тризуба.

"Я обожнюю на вихідних тусити на дитячому майданчику з малятком. Але останні дні - це просто неможливо. Я забігла під кондиціонер, який теж працює кілька годин на день. Дуже хочеться на море. Хто знає, чи працюють пляжі в Одесі?", - зазначила Наталя.

Наталія Могилевська інфографіка
Наталія Могилевська інфографіка / Інфографіка: Главред

Хто така Наталя Могилевська?

Наталія Олексіївна Могилевська - українська співачка, авторка виконавиця, композиторка, акторка і телеведуча, продюсерка. Народна артистка України (2004).

Наталя Могилевська - останні новини по темі

Зазначимо, нещодавно Наталя Могилевська порадувала своїх шанувальників наймилішим фото обіймів зі своєю молодшою донькою. На знімку співачка з дочкою міцно обійнялися, а маленька Софія одягнена в красиву вишиту сукню. Склалося враження, що Могилевська світиться від щастя.

А такожНаталя Могилевська оголосила про свою нову книжку "Мама тебе знайде", в яку вона вклала всю душу. Також команда співачки повідомила, що на фестивалі "Книжкова країна" відвідувачі змогли ознайомитися зі змістом книги.

Вас може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти