StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Це просто дно і брехня": переможниця "Холостяка" жорстко вивела Топольського на чисту воду

6 квітня 2023, 13:53
Катя Лозовицька розповіла свою версію розставання зіркової пари.
Катерина Лозовицька, Алекс Топольський
Катерина Лозовицька, Алекс Топольський / instagram.com/kateryna_lozovytska

Українська модель і переможниця розважального шоу "Холостяк" Катерина Лозовицька, яка не довго зустрічалася з головним героєм шоу Алексом Топольським, нарешті зважилася розповісти правду про розставання пари.

Про це вона розповіла в інтерв'ю каналу "А я говорила". За словами Лозовицької, "одкровення" Топольського щодо самої Каті, буквально шокувало її. Зокрема, вона має на увазі причину розставання пари, яку озвучив сам Топольський. Кілька тижнів тому, йому довелося зізнатися, що відносини з Катею закінчені, тому як вона "поверхнева".

"Для мене шок, що чоловік може себе так вести. Коли я побачила той пост, у мене був шок. Це просто дно. Ініціювала розмову я, але в цій розмові ми обидва були згодні з тим, що нам потрібно розійтися. Це було спільне рішення. Це просто брехня. Він бреше. Просто бреше", - декларує

Катя.

Вона також додає, що Топольський надзвонював їй і просив, щоб Лозовицька написала "нормальний пост". Він навіть виправдовувався перед нею і говорив, що не розуміє, навіщо "протягнув" Сашу через весь проект.

"Він мені дзвонив, щоб я написала нормальний пост. Він мене просто обробляв: "Давай не розбивати серця мільйонів жінок, які вірять в цей проект". Він мені дзвонив в ніч фіналу. Говорив, що не розуміє, навіщо він Сашу протягнув. Він мені багато розповідав.... Дзвонив він мені не в дуже тверезому стані, тому я думаю, що це було щиро. Він мені кілька разів писав дуже сентиментальні повідомлення", – каже Катя.

Дівчина також розповіла, що нічого вже не відчувала, дивлячись на те, як Алекс цілується з іншою учасницею Сашею Мудрою. Катя також прокоментувала чутки про те, що Топольський зустрічався з іншими жінками, поки йшов проект. "50 на 50. Знаючи графік Алекса під час зйомок у це складно повірити", - каже вона, додаючи, що в той же самий час, він писав якимось дівчатам, коли вже зустрічався з Лозовицькою.

Нагадаємо, раніше відомий український радіоведучий Слава Дьомін, який довгий час дружив з холостяком останнього сезону Алексом Топольським, раптово повідомив про розрив відносин з ним. Про це ведучий розповів на своєму YouTube-каналі. За словами Дьоміна, причиною припинення відносин зі скандальним холостяком Топольським стали "відмінності в поглядах".

Нагадаємо, раніше учасниця останнього, дванадцятого сезону романтичного шоу "Холостяк" Аделіна Делі повідомила радісну новину. Виявилося, що дівчина, яка зовсім недавно боролася за серце "Холостяка" Алекса Топольського вагітна. Фото з округлим животом вона поділилася на своїй сторінці в Instagram.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти