"Це ганьба": Тіна Кароль вперше відповіла скандальному каналу і Олі Поляковій

14 лютого 2021, 19:43
Тіна Кароль публічно розповіла про переживання через витівки Олі Полякової і про вибачення творців шоу Маска за скандал.
Тіна Кароль
Тіна Кароль / Світське життя

Тіна Кароль вперше торкнулася ролі каналу Україна і організаторів шоу Маска в скандалі з Олею Поляковою, і відповіла на їх вибачення, яке привело в шок користувачів мережі.

Тіна Кароль в інтерв'ю блогеру розповіла про свою нову пісню і обговорила подробиці скандалу з Олею Поляковою. Відео блогер опублікував на своєму каналі Russell Blog.

Тіна Кароль сказала в інтерв'ю, що поки що з Олею Поляковою особисто не обговорювала інцидент, але була приголомшена її вчинком, незважаючи на те, що і до, і після інциденту ставитися до Полякової нормально.

Особливо Кароль відзначила заяву організаторів шоу Маска, на якому стався інцидент.

"Це безконтрольність мови, не випадкова випадковість з нею. Чому так вчинили ТРК Україна? Забули про те, що це телебачення?! Ми спілкуємося з суспільством. Ми плекаємо на цій землі людей, їх свідомість. Ми інфлюінс для них, ми вайб, ми для них рольова модель. Чому телеканал може дозволити собі так вчинити? читайте такожТіна Кароль представила свій новий хіт Скандал на всіх майданчикахОсь їм, хто випустив цю програму, не без сорому можу сказати: "ганьба. Хлопці, це ганьба. Ви показуєте, що таке можливо. Це дно! А показати таке в ефірі - це пробити дно". І ось сьогодні моя реакція. Я розумію, що в принципі все трохи витратили і якщо я почну дутися... В цілому я розхвилювалася, я відчуваю, що вся країна про мене говорить. Я стала це відчувати. Чи торкнуло мене це? Мене це не зворушило. Мені було все одно! Ніхто не знає міри печалі і горя. Чи мій репертуар сумний, чи веселий. Але це взагалі тільки моє рішення", - сказала вона.

Тіна Кароль розповіла, що після заяви Полякової прокинулася о п'ятій ранку, і розмірковувала. Скандал так вразив співачку, що вона вирішила вирізати слова Полякової і вставити їх в рекламу кліпу: "Це була моя ідея. Чесно! Ми не домовлялися. Я їй не дзвонила. Ми просто зробили мем, взяли і вирізали її голос в ефірі. Я зробила це своїми руками. Тому що пробито моральне дно!".

У свою чергу, Оля Полякова ввечері 13 лютого вийшла в ефір, де заявила, що у неї проблеми, які вона вирішує з психологом, і провела сеанс онлайн. У ньому Полякова вирішила потролити себе сама, і опублікувала уривок цього ефіру в своєму Instagram.

"Я пройшла такий серйозний і складний шлях, який був сповнений розчарувань і труднощів, що мені на хейт взагалі наплювати, розумієте? Адже для когось я чесна, пряма, відверта, щира і справжня. Кажу те, що думаю. Можу помилятися, але вмію визнавати свої помилки. Можу щиро вибачитися — і також щиро можу вибачити та пробачити. Я тут і зараз, така, як є. Думаю, що тут у мене більше людей, які можуть відрізнити фальш від щирості, а піар від правди", – поділилась Оля Полякова.

Нагадаємо, що в день прем'єри кліпу Скандал Тіна Кароль про інцидент з Олею Поляковою сказала: "Це дно. Давайте залишимо це в історії як "не треба". Мене це не зворушило, і я це відпускаю".

Як раніше повідомляв Гларед, Тіна Кароль поставила крапку в скандалі з Олею Поляковою, яка назвала її "плакальницею на похоронах".

В українському медіа піднявся скандал, коли Оля Полякова назвала Тіну Кароль "плакальницею на похоронах" на шоу Маска.

Як відомо, Тіна Кароль була одружена один раз - її чоловік Євген Огір помер після важкої боротьби з раком шлунку в 2013 році після 5 років шлюбу.

Після цього Тіна Кароль виховує сина Веніаміна сама. У мережі постійно з'являються якісь чутки про романтичні зв'язки Тіни Кароль, але вона жодного разу не уявляла чоловіка, і офіційно не оголошувала про стосунки.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти