StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Ексчоловіка Віри Брежнєвої НАБУ оголосило в розшук

26 січня 2024, 02:05
Колишнього чоловіка Віри Брежнєвої, бізнесмена Михайла Кіпермана, НАБУ оголосило в розшук - співробітники повідомили, у чому він підозрюється.
Брежнєва, Кіперман
Колишнього чоловіка Віри Брежнєвої Михайла Кіпермана оголосили в розшук / колаж Главред, фото УНІАН та Instagram

Ексчоловіка попспівачки Віри Брежнєвої - комерсанта Михайла Кіпермана - українські правоохоронці оголосили в розшук. Про це повідомляють на офіційному сайті Національного антикорупційного бюро України.

Кіпермана підозрюють у скоєнні злочинів, які передбачені частиною 5 статті 191 КК України, а також частиною 3 статті 209 КК України. Зокрема, йдеться про привласнення, розтрату або заволодіння майном шляхом зловживання службовим становищем та про відмивання майна, що було отримано незаконним шляхом.

Якщо провину Кіпермана доведуть, то йому згідно зі статтею 191 КК України загрожує ув'язнення на строк від 7 до 12 років, а згідно зі статтею 209 - від 8 до 12 років.

відео дня

Разом із Кіперманом у розшуку фігурують ексдиректор департаменту компанії "Укренерго" Дмитро Кондрашов і голова правління банку "Альянс" Юлія Фролова.

Нагадаємо, у жовтні 2023 року співачка Віра Брежнєва повідомила про розлучення з музичним продюсером і композитором Костянтином Меладзе. З чуток чоловік знайшов собі нову музу в особі юної Софії Тарасової - 22-річної екс-ВіаГри, як і його друга колишня дружина.

Також раніше стало відомо про те, що відьма Марія Тиха зробила розклад на співачку і висловила припущення, що на примирення Брежнєвої та Меладзе розраховувати не варто, адже серце співачки зайняте новим чоловіком, який молодший за неї.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти