Єфремов зізнався, скільки відстебнув адвокату для підкупу свідків

10 лютого 2021, 21:32
Єфремов розповів, що Пашаєв взяв із нього по 1,5 млн рублів (майже 564 тисячі гривень) на кожного з трьох підставних свідків.
Михайло Єфремов
З'ясувалося, скільки Єфремов заплатив адвокату / Lifeshot

Скандальний російський актор Михайло Єфремов, якого засудили до 7,5 років колонії за скоєння смертельної ДТП у центрі Москви, заплатив своєму колишньому адвокату Ельману Пашаєву за підкуп лжесвідчень.

Єфремов розповів, що Пашаєв взяв із нього по 1,5 млн рублів (майже 564 тисячі гривень) на кожного з трьох підставних свідків. Хоча, за словами актора, в результаті ці люди отримали по 300 тисяч рублів (майже 113 тисяч гривень). При цьому, побічно актор визнав, що колишній адвокат присвоїв собі різницю в сумі, пише канал Mash.

Пашаєв раніше заявляв, що троє обвинувачених у справі про лжесвідчення написали йому в соціальних мережах самі - після того, як він оголосив про пошук очевидців ДТП за участю Єфремова. При цьому Пашаєв заявив, що не робив подібних пропозицій своєму колишньому клієнту.

читайте такожДо суду у справі Єфремова прийшло відразу 4 апеляції

"Якби ми підкуповували свідків, то він, виходить, наш співучасник. Так що я сумніваюся, що він дав такі свідчення. Та й звідки йому знати, що їх могли підкупити — він же під домашнім арештом сидів", - пояснив Пашаєв.

Михайло Єфремов - ДТП у центрі Москви та вирок:

  • 8 червня 2020 року російський актор Михайло Єфремов у стані алкогольного сп'яніння врізався в авто Сергія Захарова. В результаті Захаров помер від отриманих в ДТП травм.
  • Михайла Єфремова помістили під домашній арешт, а потім зі скандалом засудили до восьми років колонії, трьох років позбавлення прав і штрафу в 800 тисяч рублів на користь сім'ї старшого сина Захарова.
  • 21 і 22 жовтня в Москві пройшло слухання по апеляції Єфремова. У своєму останньому слові Єфремов попросив скасувати висновок.
  • Московський міський суд за результатами розгляду апеляції скоротив Єфремову термін ув'язнення у колонії з 8 років до 7,5 після виплати компенсації потерпілим у залі суду.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти