StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Джентльмени надають перевагу блондинкам: у Керема Бюрсіна новий роман - ЗМІ

9 квітня 2023, 11:45
Нова обраниця "Серкана Болата" - повна протилежність Ханде Ерчел.
Керем Бюрсін, Мехтап Алгюль
Керем Бюрсін зустрічається з Мехтап Алгюль - ЗМІ / instagram.com/thebursin, instagram.com/mehtapalgul

У 2021 році до Керема Бюрсіна і Ханде Ерчел разом з приголомшуючим успіхом серіалу "Постукайся у мої двері" прийшло і велике кохання: актори, які грали пару, і справді закохалися.

На жаль, щастя їх тривало недовго - вже навесні 2022 стало відомо про розставання Ерчел і Бюрсіна. З тих пір особисте життя колишніх коханих стало користуватися підвищеною увагою.

Нещодавно стало відомо, що Ханде стала зустрічатися з молодим турецьким мільярдером Хаканом Сабанджі. І поки шанувальник жаліли Керема, сам актор на місці не стояв. У нього зав'язалися романтичні стосунки з популярною в Туреччині б'юті-блогеркою Мехтап Алгюль.

відео дня

Про це повідомляє турецький CNN з посиланням на власні джерела. Подробиці нового роману поки не розкриті, більше того - ні Бюрсін, ні Алгюль поки не коментують свої стосунки.

Між тим шанувальники Керема Бюрсіна відзначають, що Мехтап більше підходить йому за типажем, ніж Ханде - до неї актор зустрічався зі світловолосими дівчатами модельної зовнішності (наприклад, блогерка Данла Біліч та акторка Серенай Сарикая). Алгюль також відома своєю пристрастю до акторів - раніше їй приписували бурхливий роман з одруженим турецьким актором і коміком Уразом Кайгилароглу.

Мехтап Алгюль
Мехтап Алгюль приписують роман з Керемом Бюрсіном / instagram.com/mehtapalgul

Раніше український співак і комік Володимир Дантес, колишній чоловік Наді Дорофєєвої, заступився за артистку - він жорстко осадив глядачку, яка вирішила образити Додо в його присутності.

Також співачка і головна героїня другого сезону "Холостячки" Злата Огневич розповіла, кого б зараз вона вибрала на шоу, якби можна було повернути час назад.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти