StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Двір української телеведучої знищила ракета: вона показала відео

30 червня 2022, 23:35
Василиса Фролова поділилася жахливими кадрами двору, куди прилетіла російська ракета.
Фролова
Фролова показала своє рідне зруйноване подвір'я/ УНІАН

Українська телеведуча, яка буквально нещодавно вперше з початку війни повернулася до ведення своєї сторінки в Instagram Василиса Фролова, показала шокуючі кадри, як в її рідний двір прилітає російська ракета.

"Мій рідний двір У Харкові. Чотири хрущовки на нових будинках, в яких я знала майже всіх жителів, кожен під'їзд, тому що всюди були друзі та однокласники, пам'ятаю кожну яму в асфальті, тому що перший власний автомобіль припаркувати саме в цьому дворі було дитячою мрією", - пише вона.

За її словами, вона народилася там, виросла, провела все дитинство саме "на цій галявині з двома гойдалками і турніками".

відео дня

"Вчора саме перед моїми вікнами саме на мою рідну галявину прилетіли довбані російські ракети! Я весь день досі не можу це прийняти, але мені вже написало стільки людей. Двоє людей у моєму дворі загинули, поранені дітки, які просто грали у футбол! Росіяни знищують двір за двором, будинок за будинком, місто за містом, але вони не в змозі знищити країну! Не по зубах! У нас вже занадто багато важелів, ненависті, помсти і бажання перемогти", - пише Фролова.

Нагадаємо, раніше українська телеведуча Слава Фролова вперше з початку війни написала пост про війну, де показала своє фото. Вона опублікувала своє фото на сторінках соціальної мережі Instagram, де і пояснила, чому так надовго пропала.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти