StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Дорофєєва зізналася, що сіла в калюжу і випадково взяла шматок з хіта російської групи

18 грудня 2023, 12:34
Співачка Надя Дорофєєва зізналася, що випадково використала Російський хіт для свого нового благодійного збору - і тепер соромиться цього.
Дорофєєва, Жукова
Надя Дорофєєва ненароком "обжулила" солістка "Руки вгору" Сергія Жукова / колаж Главред, фото УНІАН та Instagram

Відома українська попспівачка Надя Дорофєєва розповіла про недавній великий конфуз, в який вона випадково потрапила. Ділилася відвертостями з фанатами благодійного стріму "IT is DONATION NATION".

"Мені було соромно зовсім недавно. Я вирішила, що хочу зробити ще один збір, запросила одних з найкрутіших волонтерів нашої країни. Я запросила Марка Куцевалова, запросила Лачена (блогера Ігоря Лаченкова – Главред), Мішу Кацуріна, Вадима Кириленка, Женю з групи "Добрива", і ми зробили офігенний трек групи АТС – це відомий світовий колектив з офігенною піснею Around the World (La La La La La).

Як з'ясувалося, хитромудрий соліст сумнозвісної російської поп-групи "Руки вгору" Сергій Жуков ще в 1998 році продав свою композицію "Пісенька" і кавер-версію тієї під назвою Аround the World (La La La La La) записала німецька група ATC. І пісня стала великим хітом на дискотеках Європи.

Дізнавшись про такий стан речей, каже Дорофєєва, вона відразу видалила свій трек з Інтернету. І разом з чоловіком, блогером і ресторатором Михайлом Кацуріним, вони відразу переписали приспів і перезняли кліп.

"Ми, музиканти, вся команда, наші друзі, слухали і всі говорили: "Офігенний трек". І жодна людина. Ми навіть уявити не могли, що таке може статися. Різко відреагували, відразу видалили. Переписали з Мішею, моїм чоловіком, ввечері приспів, в 6 ранку ми зробили ідентичний грим, зачіску, наділи таке ж. І в обід вже випустили новий варіант", - розповіла артистка.

Нагадаємо, раніше Дорофєєва розповіла смішну історію, як Міша Кацурін робив їй пропозицію. Крім того співачка розкрила, чи стала вона після весілля брати прізвище чоловіка.

Також Надя Дорофєєва відповіла на хейт через весілля з Кацуріним, який почався ще коли про їх роман ходили лише непідтверджені чутки. Зараз критика обрушилася на пару з новою силою.

Інші новини про Надю Дорофєєву:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти