StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Дочка путіністки Успенської, з якої та намагається зробити співачку, зганьбилася на концерті

25 жовтня 2023, 23:17
1871
Тетяна Плаксіна не встигла навчиться співати, як вже щосили голосить під фонограму.
Любов Успенська щосили робить з дочки зірку
Любов Успенська щосили робить з дочки зірку / Колаж Главред, фото Instagram / tatiana_plaksin_

Дочка путіністки і тепер уже російської співачки Успенської, яка попри своє українське походження підтримала напад терористичної Росії на Україну, зганьбилася під час свого виступу.

Співачка Таті (в народі - Тетяна), яку активно тягне за вуха зоряна мати, мало того, що співає від сили три пісні, так і ті вона виконує під фонограму.

За інформацією пропагандистських ЗМІ, Успенська вклала мільйони рублів у свою спадкоємицю, яка прославилася своїми операціями та наркотичною залежністю.

відео дня

Російські поціновувачі музики вважають її виконавицею сільського клубу і буквально рознесли її за те, що ще не почавши як слід виступати, вона вже щосили використовує фонограму.

Нагадаємо, раніше путіністка Любов Успенська, яка виросла в Києві, зробила чергову цинічну заяву щодо анексованого терористичною Росією Криму. За словами роздутої і спотвореної пластичними операціями зірки, після анексії півострова, там, нібито, стало краще жити.

Сама Любов Успенська нещодавно здивувала на одному з концертів. Зокрема, співачка з'явилася практично в трусах і у високих чоботях. Як би вона не хотіла виглядати молодо, рухається вона як 70-річна баба Люба. Телеграм-пабліки буквально вибухнули іронічними коментарями з приводу голого образу співачки.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти