StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Дочка Пугачової Орбакайте з дітьми пораділа закордонному відпочинку в Італії

22 червня 2023, 19:16
Єдина дочка Алли Пугачової, Крістіна Орбакайте, махнула відпочивати з молодшими дітьми не куди-небудь в Геленджик, а в Італію.
Орбакайте, діти
Орбакайте з молодшими дітьми, онуками Пугачової, поїхала у відпустку / колаж Главред, фото УНІАН

Співачка Крістіна Орбакайте, єдина дочка легендарної радянської поп-співачки Алли Пугачової, влаштувала сімейним канікулам своїм молодшим дітям-природно, за межами країни-агресора РФ.

Тепер Орбакайте вирушила в квітучу Італію. Туди вона приїхала з 11-річною Клавдією від чоловіка Михайла Земцова і 25 ‒ річним Дені Байсаровим-від попереднього партнера Руслана Байсарова. Артистка одяглася в сукню в квіточку з повітряними рукавами, а діти довірлива пригорнулися до неї.

"Ну що, рівно через рік-ми в тій же компанії були у Франції, а зараз ми в Італії. У Клавочки канікули і у Денички", – сказала вона.

відео дня
Орбакайте
Орбакайте з дітьми поїхала в Італію / скріншот з відео

Нагадаємо, раніше Главред повідомляв про те, що російська співачка Крістіна Орбакайте, яка мовчить про війну в Україні, поділилася кадрами з відпочинку. Дочка Алли Пугачової на своїй сторінці в Instagram опублікувала фото внучки Примадонни.

Також повідомлялося, що гуморист Максим Галкін, який відразу виступив проти війни в Україні, зачарував шанувальників милим архівним фото з дружиною Аллою Пугачовою. Чорно-білий знімок він опублікував на своїй сторінці в Instagram.

Вам може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти