StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Дочка Полякової показала б'юті-процедуру, яку зробила відразу після повернення до Києва

22 серпня 2022, 12:43
Дівчина нещодавно повернулася до Києва і не гаючи часу, попрямувала на процедури краси.
Маша Полякова
Маша Полякова / instagram.com/mashapolyakova/

Старша дочка української співачки Ольги Полякової Маша похвалилася б'юті-процедурою, на яку вона потрапила відразу після повернення до Києва.

Як поділилася вона на своїй сторінці в Instagram, дівчина потрапила на фарбування волосся. "Перший раз за півроку у улюбленого майстра", - написала вона.

відео дня
Дочка Полякової показала б'юті-процедуру, яку зробила відразу після повернення до Києва
Дочка Полякової показала б'юті-процедуру, яку зробила відразу після повернення до Києва

Нагадаємо, раніше Оля Полякова вийшла на пряме включення з одного зі столичних містичних місць – пагорбів Татарки, однієї з п'яти лисих гір - Щекавиці. Як заявила співачка, саме на цих місцях наші предки здійснювали різні містичні ритуали. Зробила це Полякова не просто так: ексклюзивно в ефірі "Сніданку з 1+1" вона вирішила попрощатися з чином минулих років і здійснити обряд спалення кокошника.

"Я дуже добре знаю свого слухача, моя кар'єра в Україні, Мої люди в Україні. І вже вісім років я переживаю всю трагедію, яка відбувається в нашій країні. 24 лютого, коли Росія почала повномасштабне вторгнення в Україну, ми всі змінилися. І зрозуміли, що треба відмовлятися від минулого. Так, мене зробив відомою кокошник, але ще з початку російської агресії в Криму і Донбасі я ношу корону. Але люди все ще пам'ятають мене з кокошником... по всій Україні люди масово переходять на українську, вони відмовляються від того "руського міра", який прийшов у наші домівки з горем і сльозами. Тому я хочу зробити цей ритуал, взяти цей головний убір, який сьогодні є символом культури, яка прийшла з війною. І цьому не місце в нашій Україні", - відверто розповіла Полякова.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти