StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Жорсткі жарти і діти Кошового і Ткача: яким буде новий "Вечірній Квартал"

10 березня 2023, 16:25
Вечірній квартал вийде з більш жорстким гумором і з дітьми артистів.
Кошевой_діти
Кошевой_діти / прес-служба 1+1

11 та 18 березня о 19:30 на телеканалі "1+1 Україна" відбудеться прем'єра нових благодійних концертів "Вечірнього Кварталу".

Як повідомляє прес-служба телеканалу, глядачів очікують не тільки гумористичні мініатюри про війну і реалії нашого сьогодення, а й щемливі музичні номери.

Так, студію "Сніданок з 1+1" відвідав художній керівник "Вечірнього Кварталу" Євген Кошовий, щоб розповісти, чим цього разу "кварталівці" дивуватимуть.

Вечірній Квартал
Вечірній Квартал / прес-служба 1+1

"Деякі номери в нових концертах будуть дещо жорсткішими, ніж інші. Наприклад, Пригожин буде стояти на колінах і два зека будуть над ним знущатися. До нас повернеться Микола Тищенко з дипломатичної місії з Таїланду, буде Борис Джонсон, якого його дружина Керрі не пускає в Україну, ревнує і перевіряє телефон", – поділився Євген.

Також серед музичних номерів глядачі побачать виступи хітмейкера MONATIK, випускниці "Голосу країни" Kola в дуеті з MamaRika, а також - Злати Огнєвіч, ROXOLANA, FIINKA, CHEEV, групи PROBASS HARDI.

Крім того, в одному з номерів візьмуть участь дочки Євгена Кошового – Серафима, і Юрія Ткача – Єлизавета. Дівчата вийшли на сцену разом з вокалістками жіночого кварталу вірою, Лалі, Мартою, Еліною.

"Номер вийшов дуже зворушливим. Я думаю, що навіть чоловікам, які сиділи в залі, під час виконання цієї пісні було складно стримати сльози", - прокоментував Кошовий дебют дочки в новому концерті "кварталу".

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти