StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Виступ доньок Кошового та Ткача та пародія на Шольца: якими будуть нові концерти Вечірнього Кварталу

8 березня 2023, 17:32
Євген Кошовий пообіцяв "солоні" жарти та багато чутливих моментів, від яких сльози навернуться на очі.
Благодійні концерти "Вечірнього Кварталу"
Благодійні концерти "Вечірнього Кварталу" - анонс / Прес-служба

11 березня і 18 березня о 19:30 на телеканалі "1+1 Україна" відбудеться прем’єра нових благодійних концертів "Вечірнього Кварталу". Актори "Вечірнього Кварталу" та акторки "Жіночого Кварталу" підготували гумористичні мініатюри та музичні номери на актуальні теми, щоб підтримати українців та ще раз підкреслити - ніколи нікому не вдасться зламати українців.

"Буде жорсткий гумор, без міцного слова не обійдеться", - обіцяє художній керівник "Вечірнього Кварталу" Євген Кошовий.

Цього разу глядачі побачать гумористичну мініатюру, як Олаф Шольц, якого зіграв Валентин Міхієнко, опинився в одному з продуктових магазинів Київської області. Продавчині, ролі яких виконали Анастасія Євтушенко та Ольга Жуковцова, зустрівши такого гостя не розгубились і вирішили за всіх українців поговорити з німецькими канцлером. Що з цього вийшло, можна побачити у новому концерті "Вечірнього Кварталу".

відео дня

А також на глядачів чекає зворушливий номер, в якому маленька дівчинка Даша з Харкова читає вірш для свого тата-захисника. Олександр Пікалов познайомився з нею в Харківському санаторії для реабілітації українських військових, куди актор Студії "Квартал 95" разом зі співаком Дмитром Шуровим і автором пісень Андрієм Голованем приїхали з виступом, щоб підтримати наших захисників. Вірш у виконанні Даші розчулив Олександра і він запросив дівчинку виступити на сцені "Вечірнього Кварталу".

Благодійні концерти "Вечірнього Кварталу"
Даша з Харкова читає вірш до свого тата на благодійному концерті "Вечірнього Кварталу" / Прес-служба

Крім того, акторки "Жіночого Кварталу" виконали пісню-присвяту всім дітям, які чекають на своїх батьків з війни. На сцену разом з артистками вийшли доньки Юрія Ткача – Єлизавета, та Євгена Кошового - Серафима. Марта Адамчук і Віра Кекелія під час виконання пісні розчулились та не стримали сліз.

Благодійні концерти "Вечірнього Кварталу"
Благодійні концерти "Вечірнього Кварталу" - анонс / Прес-служба

Також серед музичних номерів глядачі побачать виступи хітмейкера MONATIK, випускниці "Голосу країни" Kola в дуеті з MamaRika, а також - Злати Огнєвіч, ROXOLANA, FIINKA, CHEEV, гурту PROBASS HARDI.

"Хочемо показати, що Україна незламна, не здається і ніколи не здасться. Гумор - наша зброя і ми намагаємось цією зброєю ділитись з усіма українцями", - розповів Євген Кошовий про нові випуски "Вечірнього Кварталу".

На зйомках благодійного концерту "Вечірнього Кварталу" були присутні захисники і захисниці України, лікарі та волонтери.

Благодійні концерти "Вечірнього Кварталу"
MONATIK на благодійному концерті "Вечірнього Кварталу" / Прес-служба

З 24 лютого актори Студії "Квартал 95" дали вже більше 200 виступів для військовослужбовців, медиків, волонтерів, переселенців, організовуючи концерти у військових частинах, госпіталях, бомбосховищах.

Дивіться новий благодійний концерт "Вечірнього Кварталу" на телеканалі "1+1 Україна" 11 березня о 19:30.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти