StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Донька Костянтина Меладзе показала красуню-маму на рідкісному фото

13 березня 2024, 00:30
Лія Меладзе "спіймала" Яну Сумм під час відпочинку.
Лія Меладзе
Лія Меладзе показала, який зараз вигляд має її мама Яна Сумм / колаж: Главред, фото: instagram.com/meladzeliya

Лія Меладзе, середня дочка Костянтина Меладзе, після початку повномасштабної війни перебралася з Києва до США. Там дівчина здобуває освіту.

На цьому етапі її, ймовірно, супроводжує мама - Яна Сумм. Лія час від часу публікує кадри з мамою, що раніше траплялося в її блозі не часто.

Так нещодавно Меладзе-молодша долучилася до флешмобу в Instagram - показала фото своєї мами, "щоб наповнити соцмережу позитивними кадрами жінок, які нас створили". "Любіть своїх мам і будьте вдячними", - пише Лія Меладзе.

відео дня

Дівчина поділилася випадковим фото - її мама явно не позувала і не була готова до зйомки. Проте 48-річна Яна Сумм має дуже гармонійний вигляд. Донька застала її під час відпочинку у вуличному кафе.

Яна Сумм
Лія Меладзе показала, який зараз вигляд має її мама Яна Сумм / instagram.com/meladzeliya

Хто така Лія Меладзе?

Лія Меладзе - середня донька продюсера і композитора Костянтина Меладзе від шлюбу з Яною Сумм. Учасниця 12 сезону шоу Голос країни, співачка-початківець. Мешкає у США, там же вчиться на психотерапевта.

Раніше українська співачка Настя Каменських здивувала дивним вчинком - під час концерту в Дніпрі вона встала перед шанувальниками на коліна під пісню Потапа.

Також українська співачка Аліна Гросу підтвердила, що вдруге вийшла заміж, і показала нового обранця. Нове романтичне фото з'явилося в блозі зірки в соціальних мережах.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти