StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Дочка Джолі і Пітта шокувала радикальною стрижкою

28 грудня 2022, 12:23
Молода дівчина сама їздить за кермом і виглядає цілком самостійною.
Анджеліна Джолі з дочкою
Анджеліна Джолі з дочкою / скріншот YouTube

У мережі з'явилися свіжі фото старшої дочки Шило зіркового голлівудського сімейства-акторів Анджеліни Джолі і Бреда Пітта.

Дівчину підловили, коли та приїхала в маркет в Каліфорнії. Цікаво, що дівчина сама приїхала за кермом автомобіля і папараці вдалося сфотографувати її, коли та виходила з машини.

Шило, яка любить танці і відмінно танцює, показалася з новою стрижкою "під хлопчика". Вона вигуляла свій короткий "їжачок", як колись стриглася її зіркова мама Анджеліна Джолі.

відео дня

Нагадаємо, раніше легендарний голлівудський актор і продюсер Бред Пітт, цілком ймовірно, закрутив новий роман-з фітнес-тренером Інес де Рамон.

За даними видання, Пітт вже встиг познайомити дівчину (якій він старше рівно на 30 років) зі своїми зірковими друзями ‒ актором/режисером Шоном Пенном і гітаристом легендарної групи Led Zeppelin Джиммі Пейджем.

А днями Пітта застали з Де Рамон під час побачення ‒ на концерті соліста групи U2 Боно в Лос-Анджелесі. Компанію їм склали супермодель 90-х Сінді Кроуфорд і її чоловік Рене Гербер.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти