Діма Коляденко розповів, де почав життя з чистого аркуша

8 грудня 2020, 14:27
146
Український шоумен Діма Коляденко заінтригував своїх шанувальником зізнанням на тему про недавні події.
Діма Коляденко
Діма Коляденко / Master Management 360

Шоумен і співак Діма Коляденко став телеведучим на шоу про зірок "Зіркоманія", який буде виходити на Новому каналі "Україна 24".

Телеведучий подав приклад своїм колегам, і перший розповів про себе на шоу. Почав він з того, що недавно змушений був почати життя з чистого аркуша... в Instagram.

Тепер кожні вихідні Коляденко розповідатиме глядачам культурні та гламурні сенсації з реального та онлайн життя відомих людей.

"Ну як же інформаційний канал може обійтися без зіркових новин? Правильно-ніяк. Тому разом з каналом "Україна 24" ми запустили абсолютно нові, вражаючі новини про зірок України та світу. Я покажу життя відомих людей з усіх ракурсів, не приховуючи нічого. Гарантую - ніяких секретів, навпаки - більше пристрастей і ексклюзиву. Вмикайте кожні вихідні - "Зіркоманія" в ефірі!"- поділився ведучий Діма Коляденко.

Діма Коляденко
Діма Коляденко / Master Management 360

Як відомо, сам Коляденко дружить з багатьма артистами і дізнається багато новин першим, так що шоу має бути насиченим. Діма розповів в ефірі, що у нього днями вкрали сторінку в Instagram. Викуп шахраям артист платити не захотів, і тепер у Діми Коляденко нова сторінка, як назвав її сам шоумен - "життя в Instagram з чистого аркуша!"

Нагадаємо, нещодавно співак презентував відразу дві версії легендарного хіта Ірини Білик Фарби - оригінальний кавер і ремікс. Пісня Фарби від Діми Коляденко - це новий подих відомого і улюбленого хіта: сучасне звучання, містичні вібрації. А стильний ремікс, як вважає сам співак, відмінно підходить для танців або занять спортом.

Діма Коляденко Фарби слухати пісню:

Аранжувальником і саундпродюсером треку виступив модний музикант Томаш Лукач — LUKACHSOUND, ремікс створив діджей IPUNKZ.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти