Діма Коляденко перепел хіт Ірини Білик

5 жовтня 2020, 12:29
728
Знаменитий український шоумен Діма Коляденко представив свій кавер на одну зі знаменитих пісень своєї колишньої дружини Ірини Білик.
Діма Коляденко
Діма Коляденко / Master Management

Відомий український співак і шоумен Діма Коляденко записав кавер на легендарну пісню Ірини Білик - "Фарби", аранжувальником і саундпродюсером якого виступив модний музикант Томаш Лукач.

"У піснях Ірини є життя, енергія і звучання! Я щасливий, що буду виконувати Фарби. Це дуже містична пісня. Текст досі не втратив свого значення, а про музику я взагалі мовчу! Іра-геній! Вона вміє писати хіти. Я радився з нею щодо аранжувальника, і вона схвалила Томаша. Вийшла цукерка! Я думаю, що людям сподобається легендарна пісня Ірини Білик у виконанні Діми Коляденко", - зізнався Діма Коляденко.

Для пісні зробили сучасне звучання і нові "вібрації". За словами Коляденка, він давно хотів записати кавер на цю пісню, але Ірина Білик завжди йому відповідала, що не можна. Хоча Діма не раз зізнавався, що перейнявся піснею ще в ті часи, коли працював зі співачкою в її колективі. Коляденко робив концертну постановку для танцюристів на цю пісню в шоу Білик.

"Цього року, взимку, ми з друзями відпочивали в Єгипті. І тоді я запропонував Ірі ідею - до її ювілею заспівати Фарби, а інші артисти теж, щоб заспівали її хіти. Білик ця ідея дуже сподобалася! Вже свої версії каверів випустили Аліна Гросу, Ассія Ахат, Віталій Козловський. У Ірини Білик мільйон красивих пісень-хітів, але Фарби - и моя улюблена! Тому я захотів заспівати саме цю пісню!" - розповів співак.

Обкладинка для пісні вийшла екстравагантною - оголений Коляденко йде на зустріч Білик. Фотограф - Trisha, дизайн обкладинки - Андрій Нісинець, Денис Дехтяренко.

Діма Коляденко
Діма Коляденко / Master Manager

Кавер Фарби Діми Коляденко вийшов на YouTube і всіх музичних платформах.

Діма Коляденко Фарби - cover пісні Ірини Білик:

Нагадаємо, що напередодні українська співачка Michelle Andrade представила новий кліп на пісню Tonight

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти