StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Девід Бекхем показав безглузде фото дружини- "товаришки по чарці"

4 липня 2023, 13:59
Так футболіст привітав Вікторію Бекхем з черговою річницею весілля.
Вікторія та Девід Бекхем
Вікторія і Девід Бекхем кумедно привітали один одного з річницею весілля / колаж: Главред, фото: instagram.com/DavidBeckham

Зіркова британська пара, Девід та Вікторія Бекхем, сьогодні святкує атласне весілля - 24 роки разом. На честь цього селебрітіс в соціальних мережах поділилися архівними кадрами.

Перчинка показала відео з весілля, на якому разом з чоловіком шаблею розрізає святковий торт, і кілька фото, які підписала: "Все ще тримаємося за руки і все ще сміємося (разом, не тільки над тобою). Люблю тебе, Девід".

Спортсмен в боргу не залишився, і показав не "вилизане" студійне фото з коханою, а знімок з сімейного архіву, на якому Вікторія виглядає досить комічно. Також він розкрив секрет щасливих відносин з Вікторією - натякнув, що скріплюють їх пару не тільки сімейні узи, а й алкоголь.

відео дня

"24 роки й далі. Найкращій дружині, матері та партнеру з випивки (більшу частину часу). Щасливої річниці! Дуже люблю тебе, Вікторія", - підписав фото Бекхем.

У коментарях шанувальники пари сміються з молодих зірок, які на фото ще не набули статусу культової пари, та бажають їм зустріти сивину і старість разом.

Вікторія та Девід Бекхем
Вікторія і Девід Бекхем кумедно привітали один одного з річницею весілля / instagram.com/DavidBeckham

Раніше український шеф-кухар і популяризатор української кухні Євген Клопотенко розповів, чому все ще неодружений у 36 років, а також розповів, що в романтичних стосунках викликає у нього депресію.

Також стало відомо, що вдруге мамою стала українська співачка Ната Жижченко (ONUKA) - артистка приховувала вагітність, тому поява дитини стала для шанувальників справжнім сюрпризом.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти