StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Діти диктатора Кім Чен Ина: як вони виглядають і що про них відомо

13 вересня 2023, 15:08
Особисте життя корейського диктатора - таємниця за сімома замками.
1694606835-3300.jpg
У корейського диктатора троє дітей / Колаж Главред, фото скріншот

Поки північнокорейський диктатор Кім Чен Ин домовляється з російським диктатором Путіним про те, як би заподіяти ще більше горя і біди цій планеті, вдома його чекають його біологічні діти і дружина.

Главред вирішив дізнатися, кого виховує диктатор і чим живе його сім'я.

За інформацією видання People, у північнокорейського диктатора є троє дітей, але тільки в 2022 році існування кого-небудь з них було підтверджено.

За даними NPR, північнокорейський лідер, який нібито одружений з колишньою співачкою Лі сол Чжу з 2009 року, має трьох дітей, народжених у 2010, 2013 та 2017 роках.

У листопаді 2022 року Кім вперше показав свою дочку, як повідомляється, свою середню дитину Джу Е, що йде за руку з ним на ракетному полігоні, з якого теоретично можуть запускатися міжконтинентальні балістичні ракети. Центральне інформаційне агентство Кореї (ЦТАК) опублікувало фотографії лідера, який, за його словами, спостерігав за запуском зі своєю "улюбленою дочкою" і дружиною.

Менш ніж через два тижні Джу Е вдруге з'явилася на публіці зі своїм батьком під час відвідування північнокорейських солдатів у невідомому місці.

Фото дівчинки і її батька можна подивитися тут

Кім, син колишнього лідера Кім Чен Іра, є третім лідером Північної Кореї і перебуває при владі з 2011 року. Вважається, що, оскільки він публічно не помазав спадкоємця, поява його дочки на запуску ракети — і кілька інших публічних виступів у лютому 2023 року — можуть сигналізувати про те, що вона є наступницею Кіма.

"Занадто рано робити будь-які висновки щодо безперервності в режимі Кіма",-сказав NPR Лейф-Ерік Іслі, професор Університету Іхва в Сеулі.

"Однак публічне включення його дружини та дочки в те, що Кім називає історично успішним випробуванням ракети, пов'язує сімейний бізнес з управління Північною Кореєю з національними ракетними програмами".

Подробиці життя і сім'ї Кіма суворо контролюються, тому про його дітей мало що відомо. Ось що ми знаємо про трьох дітей.

Кім Джу Е

Повідомляється, що Джу Е народилася приблизно в 2013 році, і, за даними шпигунського агентства Південної Кореї, їй близько 10 років.

У 2013 році колишня зірка НБА Денніс Родман здійснив поїздку до Північної Кореї, розповівши The Guardian, що він провів час у відпустці з Кімом та його родиною, де зустрів дочку Кіма під час їх "розслаблюючого відпочинку на морі".

"Я тримав їхню дитину Джу Е і розмовляв з дружиною Кіма. Він хороший батько і має чудову сім'ю", — сказав тоді Родман.

Незважаючи на її першу публічну появу під час запуску ракети в листопаді 2022 року, вік Джу Е не був відомий (як і її ім'я на той час). З цієї нагоди вона одягла біле пальто і червоні туфлі, а волосся зачесала назад.

Другий публічний виступ дівчинки відбувся менш ніж через 10 днів після першого. Державні ЗМІ Північної Кореї опублікували фотографії, на яких Кім і його дочка тримаються за руки, коли вони гуляють в невідомому місці з північнокорейськими солдатами. На одній фотографії Джу Е можна побачити в довгому чорному пальто з хутряною обробкою, злегка махає руками, а на інших вона потискує руку солдату.

Державні ЗМІ Північної Кореї "підкреслюють любов батька до неї "і що обидва Публічні виступи були пов'язані з ядерною зброєю, що не здавалося"випадковим".

Під час другого виступу AP також зазначив, що опис дочки Кіма, наданий центральним інформаційним агентством Кореї 19 листопада, перейшов від слова "кохана" до більш почесної "найулюбленішої" або "дорогоцінної" дитини.

Двоє інших дітей Кіма

Про двох інших дітей Кім майже нічого не відомо. Повідомляється, що перший син народився в 2010 році, а третій народився в лютому 2017 року, повідомляє Wall Street Journal на основі повідомлень південнокорейської преси та представників розвідки. За даними AP, за деякими даними, третьою дитиною є дочка.

Відомо, що за системою Північної Кореї всі троє дітей "матимуть статус принца чи принцеси, як у династії", - сказав Чеонг.

Хоча він рідко публічно говорить про свою сім'ю, під час візиту колишнього держсекретаря США Майка Помпео до столиці Північної Кореї Пхеньяна в квітні 2018 року Кім, як повідомляється, сказав, що не хоче, щоб його діти несли тягар ядерної зброї.

"Я батько і чоловік... і я не хочу, щоб мої діти все життя носили на спині ядерну зброю", — процитував слова Кіма Помпео Колишній співробітник ЦРУ Ендрю Кім.

Особисте сімейне життя Кіма відповідає тому, як він був вихований. Йому було 26 років, коли його вперше згадували в державних ЗМІ в 2010 році, зайнявши багато високих посад, перш ніж успадкувати владу наступного року після смерті батька Кім Чен Іра. Кім Чен Іра також не згадували в державних ЗМІ, поки він не став повнолітнім.

Північна Корея ганебно закрита від інших країн, і інформацію про її суспільство та уряд, особливо про самого Кіма, важко перевірити.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти