StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Квіткова стала неадекватною, коли приїхав чоловік: постраждала в лакшері-ДТП дала коментар

30 серпня 2023, 18:33
838
Вже не вперше Заливако бачать поруч з блогеркою Дашею Квітковою.
Даша Квіткова ДТП
Даша Квіткова почала в ДТП / Колаж Главред, фото скріншот з відео

Дівчина, яка потрапила в дорогуще ДТП в Києві, яке за чутками, спровокувала блогерка Даша Квіткова, вперше прокоментувала аварію.

Дівчина на ім'я Олена Черненко поділилася, що Квіткова, яка нібито і стала винуватицею аварії, плакала і вибачалася, а потім сховалася в автомобілі свого ймовірного бойфренда. Про це вона розповіла блогеру Богдану Беспалову на YouTube.

Постраждала, яка отримала травму руки в ДТП, згадала, що відразу побігла питати учасників зіткнення про самопочуття. Коли черга дійшла до Lexus, вона побачила заплакану Квіткову, яка нагадала їй дитину. Блогерка попросила залишити її, щоб вона могла заспокоїтися.

відео дня

Вона також розповіла, що скоро після ДТП до місця аварії під'їхала ще одна Тесла, в якій знаходилися двоє чоловіків. Одним з них виявився колишній бойфренд Анни Богдан і екс-холостяк Михайло Заливако.

"Вона була нормальною, адекватною дитиною до тих пір, поки не приїхали два її хлопця на Tesla. Вона нормально спілкувалася, виходила на контакт, дивилася в очі, говорила, як їй шкода... Але як тільки приїхали ці два хлопці, вони сховали її в Tesla. Вона сиділа там і нічого нікому не говорила. Вона тупо сховалася. Хлопці зняли номери і чекали", – розповіла постраждала.

Нагадаємо, у Києві, 27 серпня, у Святошинському районі сталася аварія за участю чотирьох елітних автомобілів. За кермом одного з них перебувала відома блогерка Даша Квіткова.

Відзначимо, раніше потерпіла в цьому ДТП - Лілія Адаменко, яка перебувала в автомобілі Тесла, який також був учасником ДТП, розповіла деякі подробиці.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти