StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Даша Кацуріна розповіла сексологу, навіщо їй потрібен Дантес

3 жовтня 2023, 03:40
Сесія з фахівцем змусила Кацуріну задуматися про відносини з артистом.
Володимир Дантес, Даша Кацуріна
Даша Кацуріна розповіла на чому засновані її стосунки з Дантесом / колаж: Главред, фото: instagram.com/volodymyrdantes, t.me/dashakatsurinaa

Українська бізнесвумен, дизайнер і ресторатор Даша Кацуріна відкрито обговорює зі своєю аудиторією досвід спілкування з психологом та сексологом. Не приховує вона і те, що не рідко предметом її бесід з фахівцями стає її бойфренд - співак, комік і волонтер Володимир Дантес.

Так на одній із сесій з сексологом Кацуріна отримала від спеціаліста завдання: тиждень записувати відповіді на питання "Навіщо мені кохання?". Мета такої вправи полягає в тому, щоб переконатися, що ти не закриваєш потреби, які повинен закривати сам, за рахунок іншої людини, адже здорові відносини - це зовсім про інше.

Завдання було для Даші складним, але все ж дуже цікавим. За час його виконання вона обзавелася власним "любовним списком", яким і поділилася в своєму блозі в Telegram.

відео дня

Отже, за словами Кацуріної, кохання, яке зараз безпосередньо пов'язане з Дантесом, виявилося необхідним для багатьох життєво важливих і потрібних справ.

"1. Разом розвиватися, надихатися, мені потрібен partner in crime. 2. Закоханність дає купу енергії, мотивацію бути краще. 3. Секс. 4. Подарунки, турбота. 5. Відчуття безпеки і підтримки - тут я сама повинна надавати собі. 6. Не можу сформулювати, але час з дітьми, разом, всією родиною для мене дуже важливий. Відносини коханої людини з моїми дітьми точно впливають на мене", - пише Даша Кацуріна.

Раніше дизайнерка і ресторатор Даша Кацуріна розповіла про справжні причини свого розлучення з Мішею. Зрада з боку чоловіка зруйнувала їхні стосунки.

Також Дантес висловився про весілля Дорофєєвої і Кацуріна, і зазначив, що в любовному чотирикутнику відносини складалися складніше, ніж здається шанувальникам, які спостерігали за тим, що відбувається, з боку.

Інші новини про Володимира Дантеса і Дашу Кацуріну:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти