StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Людина без Батьківщини: колишня Ступки здивувала примітивним висловлюванням

10 квітня 2023, 16:17
60766
Колишня Ступки Поліна Логунова здивувала своєю недалекістю і дивними відповідями на питання.
Поліна Логунова
Поліна Логунова / Instagram

Українська блогерка і екс-дружина актора Дмитра Ступки Поліна Логунова, яка переїхала в США до свого бойфренда і активно розвиває свій бізнес, зганьбилася висловлюваннями в серії відповідей-питань зі своїми передплатниками.

Зокрема, на своїй сторінці в Instagram, вона опублікувала запитання від підписниці, яка запитала Логунову щодо того, чи сумує та за Україною, рідним містом Києвом.

На це Логунова дала, м'яко кажучи, не патріотичну, а абсолютно порожню і безвідповідальну відповідь. Орфографія екс-дружини Ступки збережена в оригіналі. "У мене немає прив'язки до землі або країни або до мови або менталітету. Я людина без Батьківщини", - пише блогерка.

відео дня

За її словами, вона з дитинства це відчувала. "Це добре і погано одночасно сильно. Іноді це допомагає. А іноді це висушує", - пише вона.

Логунова додає, що їй "нікуди хотіти повертатися". "А значить не мучить ностальгія. Значить я можу побудувати свій дім, де завгодно. Дім там, де я і мої улюблені люди", - каже починаюча бізнес-вумен.

Поліна Логунова
Поліна Логунова / Instagram

Вона також продовжила відповідати на деякі питання своїх фоловерів і деякі відповіді, м'яко кажучи, звучать дивно. Наприклад, вона називає своїх підписниць примітивним "Буся". На одне з питань про випадання волосся, Логунова каже, що у багатьох, мовляв, взагалі рак. Порада: "досить нервувати, Буся".

Поліна Логунова
Поліна Логунова / Instagram

Нагадаємо, раніше Поліна Логунова, яка переїхала в США до свого бойфренда, який зробив їй пропозицію, дивно відповіла на питання щодо свого майбутнього весілля.

На думку Логунової, "головне бути щасливими, а не одруженими".

Відзначимо, що раніше розгорівся невеликий скандал між Логуновою і її колишнім чоловіком Дмитром Ступкою, який варто було Логуновій поділитися деталями своїх заручин і заявити про те, що розрив проходить дружньо, адже обидва "дорослі" люди, як Ступка розповів, що блогерка кинула його заради американця, якому "було що дати".

Після цього, блогерка пригрозила акторові викриттям і знищенням його кар'єри.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти