StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Колишня дружина Віталія Кличка підкорила нового партнера чудесами гнучкості

9 березня 2023, 03:35
Наталія Єгорова та Анджей Цибіс показали, як проходять їх спільні репетиції.
Наталія Єгорова
Наталія Єгорова показала поздовжній шпагат на паркеті / facebook.com/nataliaklitschkoofficial

Спортсменка, співачка, модель і колишня дружина мера Києва Віталія Кличка Наталія Єгорова нарешті має можливість похвалитися своєю чудовою спортивною формою - вона бере участь в німецькій версії Танців з зірками, і її атлетичність в підготовці номерів їй грає на руку.

Наталя активно ділиться з підписниками кадрами зі своїм партнером по танцях Анджеєм Цибісом, схоже, у них встановилися чудові стосунки. Єгорова показує, як старанно вони тренуються перед кожним ефіром.

Вистачає їм часу і на абстрактні речі. Наприклад на своїй сторінці в Instagram Наталя показала, як хвалиться перед Анджеєм своєю гнучкістю, набутою за багато років занять йогою.

відео дня

Єгорова підкорила свого партнера поздовжнім шпагатом - на фото вона позує, сидячи на паркеті, з широкою посмішкою на обличчі. Цей акробатичний трюк, ймовірно, також побачать і глядачі німецьких "Танців" на конкурсному паркеті. Фотографію вона підписала мотивуючим слоганом: "Ти можещь що завгодно".

Наталія Єгорова у свої 49 років продовжує захоплювати фанатів своєю бездоганною фізичною формою, яку вона старанно підтримує регулярними спортивними тренуваннями.

Наталія Єгорова
Наталія Єгорова показала поздовжній шпагат на паркеті / instagram.com/natalia_yegorova

Раніше українська співачка і ексучасниця колективу Віагра Надія Мейхер ощасливила своїх підписників новою зухвалою фотосесією, в якій засвітила соковиті стегна в прозорій сукні.

Також зірка серіалу "Усі жінки відьми" Алісса Мілано "приворожила" фанатів спокусливим оголеним кадром прямо з ванної кімнати.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти