StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Колишня невістка Єлизавети II врізала правду про Чарльза III та Каміллу

6 квітня 2023, 21:43
Сара Фергюсон відверто розповіла, що думає про нині діючих короля і королеву.
Король Чарльз III і королева-супруга Камілла
Сара Фергюсон висловив свою думку про короля Чарльза III і королеву-консорта Каміллу / instagram.com/theroyalfamily

Британська письменниця і громадська діячка, колишня невістка королеви Єлизавети II (ексдружина принца Ендрю), Сара Фергюсон, герцогиня Йоркська, була близькою подругою принцеси Діани. Незважаючи на це, з британською королівською родиною її пов'язують лише теплі почуття.

В інтерв'ю для OK Magazine Фергі зізналася, що насправді думає про короля Чарльза III, якому раніше доводилася невісткою, і королеву-консорта Каміллу. Ймовірно, журналісти чекали розгромного коментаря, проте герцогиня Йоркська залишається справжньою леді.

Вона зазначила, що британському народу дуже пощастило, що на трон зійшов саме Чарльз, якого вона вважає гідним носієм спадщини покійної королеви Єлизавети II. Також вона захоплюється роботою і королеви-консорта.

"Я знаю і короля, і королеву-консорта з дитинства. Я думаю, якщо ви подивитесь на послужний список короля в таких сферах, як охорона навколишнього середовища, де він на десятиліття випередив свій час, і Траст принца (благодійна організація, створена Чарльзом для допомоги молоді з соціально незахищених верств населення - прим. редактора), стає ясно, яка він незвичайна людина і як нам пощастило, що він на троні. Я також захоплююся тим, як королева-консорт невпинно працювала в таких областях, як грамотність і насильство в сім'ї", - розповідає Сара Фергюсон.

Раніше Сара Фергюсон поділилася зворушливим епізодом своєї жалоби за королевою Єлизаветою II - герцогиня Йоркська присвятила колишній свекрусі вірш власного твору.

Також стала відомою безцінна порада, яку дала Єлизавета II, але цього разу - дружині свого онука, принца Вільяма. Дамська розмова по душам у королеви відбулася після перших публічних конфузів Кетрін Уельської.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти