StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Без сліз не поглянеш": Регіна Тодоренко зганьбилася архівними фото

27 червня 2023, 02:30
Знімки Тодоренко в юності навіть у самої ведучої викликають сміх.
Регіна Тодоренко
Регіна Тодоренко показала себе в юності / колаж: Главред, фото: t.me/todorenkoregina

Колишня Українка Регіна Тодоренко вважає себе в країні-окупанті якщо не зіркою №1, то дуже близькою до цієї мети. У той же час "великі хлопчики і дівчатка" шоу-бізнесу в свою пісочницю приймати її не поспішають.

Тому бідна Регіна піариться , як може - хапається за будь-яку роботу, розповідає про свої пологи у всіх інтимних подробицях та ін. Нещодавно на своїй сторінці в Instagram вона опублікувала свої старі фото в надії викликати у читачів хоч якусь реакцію.

На знімках молода Тодоренко в святкових або концертних образах, які в контексті сьогоднішньої моди, безумовно, виглядають смішно. Також за цими кадрами помітно, що над своєю зовнішністю ведуча попрацювала не тільки у досвідченого стиліста і візажиста - форма губ і носа Регіни змінилися.

відео дня

Примітно, що безглуздість фотографій визнає і сама артистка. "Без сліз на це диво не поглянути", - підписала фотографії вона. Тієї ж думки виявилися і росЗМІ, які зі сміхом та улюлюканням підхопили фотографії Тодоренко, щоб повправлятися в дотепності.

Регіна Тодоренко
Регіна Тодоренко показала себе в юності / колаж: Главред, фото: t.me/nemalahov

Нагадаємо раніше, на 11 місяці війни в Україні Регіна Тодоренко нарешті порушила свої зручні принципи "голубки миру" і "артистів поза політикою", які дозволяють їй без докорів сумління забивати гроші в країні-агресорі.

У цієї артистки українського походження нарешті знайшовся час на політику - вона вирішила поміркувати про патріотизм. Правда, її думка, в контексті сучасної ситуації, вийшло з явним пропагандистським душком.

Інші новини про Регіну Тодоренко:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти