StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Андрій Бєдняков зворушливо звернувся до матері в річницю її смерті: "Скоро приїду..."

6 квітня 2023, 19:34
Мама Андрія Бєднякова померла в тимчасово окупованому Маріуполі.
Андрій Бєдняков і його мама
Андрій Бєдняков пообіцяв мамі в річницю її смерті, що скоро приїде / instagram.com/biedniakov

Рік тому український шоумен Андрій Бєдняков потряс новиною про смерть матері - вона померла через ускладнення хвороби в окупованому військами країни-агресора Маріуполі, звідки ведучий родом.

Про смерть близької людини він дізнався вже після похорону, коли його сестра, яка перебувала в Маріуполі разом з мамою, змогла вибратися з окупації.

Бєдняков не встиг попрощатися з матір'ю перед смертю, і вже рік не може побувати на її могилі: Валентину Миколаївну хоч і вдалося поховати по-людськи, але її тіло покоїться на тимчасово окупованих територіях. Однак ведучий зберігає пам'ять про неї в своєму серці.

відео дня

У день річниці смерті мами Бєдняков на своїй сторінці в Instagram опублікував її фото зі зворушливим підписом - переконав, що у нього все в порядку, і розповів їй, що тепер вона бабуся двох онуків.

"Рік пройшов. Не переживай: я поїв, моя куртка прикриває попу і я в шапці. Люблю тебе, Мам ❤️Скоро приїду … Ледь не забув. У тебе є ще один онук, Валентино Миколаївно", - пише Андрій Бєдняков.

Мама Андрія Беднякова
Андрій Бєдняков пообіцяв мамі в річницю її смерті, що скоро приїде / instagram.com/biedniakov

Раніше ведучий родом з Маріуполя Андрій Бєдняков повідав про своє ставлення до росіян, які рішуче виступають проти війни і підтримують Україну.

Також нещодавно шоумен став батьком вдруге - сина йому подарувала його дружина, також ведуча Анастасія Коротка. Молода мама вже показала новонародженого.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти