Зірка серіалу "Школа" невиліковно хвора - діагноз

Ліза Василенко хвора на діабет / колаж: Главред, фото: instagram.com/elizabethvasilenko/

Ліза Василенко страждає на невиліковну хворобу - цукровий діабет першого ступеня.

Українська акторка Ліза Василенко, відома за серіалом "Школа", яка багато років жила в країні-терористці Росії і критикувала українців, але підтримала Україну після початку повномасштабного вторгнення РФ, розповіла, що у неї діагностували цукровий діабет.

На своїй сторінці в Instagram Ліза опублікувала фото з висипаннями на тілі, вона показалася в сльозах, але не пояснила, що відбувається.

"З цими болячками немає часу на Instagram, вибачте", - заявила актриса.

Пізніше Василенко вже зізналася, що хвора на діабет. А її бойфренд російський репер Моргенштерн, визнаний "іноагентом" у РФ, показав фото, на якому Ліза робить укол собі в руку.

У Лізи Василенко проблеми зі здоров'ям / фото: скрін instagram.com/morgen_shtern/

Як пояснила Василенко, її життя після діагнозу практично не змінилося. Дівчина просто повинна стежити за своїм харчуванням і дотримуватися дієти.

Хто така Єлизавета Василенко?

Єлизавета Василенко - українська актриса, модель і блогерка. Найбільш відома завдяки ролі Лоли Гавриленко в українському підлітковому серіалі "Школа". Після успішних зйомок перебралася до РФ. Після початку повномасштабної війни покинула країну-окупанта.

Український шоу-бізнес - останні новини

Нагадаємо, раніше співак Іван Дорн, якому заборонили в'їзд до РФ на 50 років через те, що співак став на захист України і засудив звірячий напад Росії на Україну, став на захист російськомовних українців.

Також стало відомо, що Інна Мірошниченко показала, що любов зробила з їхнім прийомним сином. Вона також виклала дві фотографії, які показують разючу різницю і демонструють, що любов може зробити з дитячим сердечком.

Вас може зацікавити:

Новини заразКонтакти