Винник пояснив, чи перекладатиме свої хіти українською мовою

Олег Винник пояснив, що не співатиме нових пісень російською / колаж Главред, фото УНІАН і скріншот

За словами Винника, він відмовляється від перекладу пісень, тому що йому "потрібно йти далі". Втім, співак також запевнив, що російською співати не буде.

Відомий попспівак і кумир мільйонів українок постбальзаківського віку Олег Винник заявив, що не планує перекладати свої російськомовні хіти українською. Артист не хоче оновлювати пісні. Про це заявив в інтерв'ю для проекту "КРП".

"Олег Винник більше ніколи не буде нічого фільтрувати і терпіти, і чомусь боятися. Це величезне щастя вийти на сцену, побачити людей перед собою і запитати їх, що вони думають. І в той же час ти розумієш, що вони дихають одним диханням. Не знаю, коли. Це буде скоро, це не буде один концерт, це буде, дай Бог, багато концертів", - заявив він.

Втім, Винник зізнався, що напевно не буде складати нові пісні російською мовою.

"Точно знаю, що перекладати я не буду свої пісні російською мовою, які були написані до війни, суперхіти. Ті мої суперхіти, які були російською мовою. Я ніколи в житті не буду перекладати українською мовою, це не потрібно, потрібно йти далі", ‒ розповів співак.

Куди пропав Олег Винник

Нагадаємо, що Олег Винник рекордно довгий час не з'являється на публіці і виключно вміло ховається від сторонніх очей. Стало відомо, коли з'явиться Олег Винник і куди він подівся.

У Мережу потрапили дані з приводу діагнозу Олега Винника. Цього разу, на своєму каналі на YouTube блогер Беспалов сфокусувався на здоров'ї зниклого з горизонтів Олега Винника.

Друг Винника Роман Недзельський розкрив подробиці про його повернення в Україну. Олег Винник живе в Німеччині на роялті від своїх хітів, але, на думку Недзельського, точно повернеться в Україну.

Інші новини:

Новини заразКонтакти