"Ударив мене з ноги в лівий імплант": учасницю Холостяка-11 Адель Асанті побили через російську мову

Українську порноактрису Адель Асанті побили у Львові / instagram.com/adelasanty_xx

Дівчина переживає, що нападник міг пошкодити імплант, бо в неї болить місце удару.

Учасницю українського романтичного реаліті "Холостяк-11" порноактрису Адель Асанті жорстоко побив чоловік через російську мову. Це сталося у Львові. Про напад вона розповіла на своїй сторінці в Instagram.

Дівчина стверджує, що до неї підійшов чоловік під час прогулянки у Львові з навушниками у вухах та грубо запитав, куди вона йде. Адель відповіла йому російською мовою та пригрозила викликом поліції.

Після чого чоловік ногою вдарив дівчину. Це сталося серед білого дня.

"Я йому кажу: "Чоловіче, ви як зі мною розмовляєте? Я зараз викличу поліцію". А він мені: "Ааа, так ти російськомовна мерзота". І як ударив мене з ноги в лівий імплант. Це взагалі як? Серед білого дня! Це так Львів зустрічає людей з Києва, з Харкова? Це взагалі нормально? Мене просто вдарив незнайомий чоловік за те, що я йому відповіла російською", - написала Адель Асанті.

Дівчина зізналась, що у її сідницях вставлені імпланти. Після удару в неї досі болить сідниця. Вона припускає, що ймовірно нападник пошкодив її імплант.

Адель вже написала заяву в правоохоронні органи.

Нагадаємо, учасниця 11 сезону шоу "Холостяк" гімнастка Єлизавета Крутікова вагітна. Вона вже більше року перебуває у відносинах з чоловіком на ім'я Костянтин. На своїй сторінці в соцмережах вона опублікувала відео, на якому видно, як вона дарує коробочку коханому, у ній він знайшов позитивний тест на вагітність.

Також стало відомо про те, що подружжя Решетнікових, Христина і Григорій, які вже і так виховують трьох синів, задумалися про усиновлення малюка, який втратив своїх рідних під час жорстокої війни Росії проти України.

Інші новини:

Автор: Ангеліна Підвисоцька
Новини заразКонтакти