У Ніколаса Карми округлилися очі: TAYANNA озвучила вартість свого луку

TAYANNA розповіла, скільки коштує її лук / колаж: Главред, фото: Скріншот, Instagram,

Українська співачка Тетяна Решетняк (Tayanna) чесно озвучила, скільки коштує її вбрання.

Українську співачку Тетяну Решетняк (Tayanna) підловив львівський блогер Ніколас Карма. Він поставив артистці своє легендарне питання, скільки коштує її лук.

Зірка вибралася на прогулянку з сином і собакою. Артистка вийшла у вбранні на загальну суму близько 16 тисяч гривень.

TAYANNA описала свій лук / Фото: скріншот

Найдорожчим елементом образу Решетняк була зовсім не сукня, а взуття та сумка, а не основний елемент луку – сукня. Блогер опублікував відео на сторінці в Instagram.

Хто така Tayanna?

Tayanna (справжнє ім'я - Тетяна Решетняк) - українська співачка, автор-виконавець. Колишня солістка гурту "Гарячий шоколад". Брала участь у Нацвідборах на Євробачення від України в 2017 і 2018 роках, а також у проєктах "Голос країни" (4 і 5 сезон) і "Танці з зірками" (6 сезон). У 2019-2020 була ведучою проєкту "ЖВЛ" на 1+1.

На Таянні красувалося вбрання в квіточку ніжного фасону, яке дуже красиво підкреслювало її фігуру. Свій лук вона стилізувала з мінімалістичними прикрасами та білими аксесуарами. Співачка зізналася, що сукня обійшлася їй у 2200 грн.

Приблизно 7 тисяч гривень коштували елегантні підбори-човники та біла сумочка артистки, яка висіла на її плечі. Загалом без прикрас образ Таянни коштує близько 16 тисяч гривень.

До речі, нещодавно артистку підловили поміж дорогих бутіків, однак, у свій захист, вона віджартувалася, що в таких місцях лише дивиться на брендові речі.

Співачка Tayanna - останні новини:

До слова, нещодавно співачка вперше зізналася в романі з популярним одруженим продюсером. Тетяна Решетняк розповіла, що в неї з дружиною Дмитра Клімашенка була серйозна розмова і згодом артистка перед нею вибачилась. Сьогодні вона вдячна своєму колишньому продюсеру і коханцю за життєвий і музичний досвід й не відчуває сорому за скоєне.

Окрім цього, Tayanna розповіла про тюремне ув'язнення. У 15 років зірка потрапила в поліцію і могла сісти до в'язниці через контрабанду. Однак у відділенні Тетяну та її маму врятував голос майбутньої співачки та пісня Bon Jovi - It's my life.

Читайте також:

Новини заразКонтакти