"Зморщена ягідка": мама Наташі Корольової приголомшила зовнішнім виглядом

Наташа Корольова, Людмила Поривай / скріншот

Невтішні коментарі сипалися на маму Корольової один за одним.

Мама співачки Наташі Корольової Людмила Поривай шокувала всіх своїм підписників вбранням і, здається, забула про те, скільки їй років.

Черговий образ 76-річної Поривай знову викликав острах суперечок в Instagram.

У минулому році вона зважилася на відверту фотосесію. Після того, як кадри зі зйомок з'явилися в Мережі, маму Наташі Корольової жорстко розкритикували.

Невтішні коментарі сипалися на знамениту маму один за одним.

"Целюліт прикрийте, ну що ж так себе спотворювати", "Мені було б соромно за таку матір...", "Зморщена ягідка", "Немає розуму - вважай, каліка", - розкритикували її підписники.

Людмила Поривай / скріншот

Варто відзначити, що Людмила Поривай зараз проживає в США. Вона підтримала свою рідну Україну і розкритикувала свого зятя Тарзана, який підтримав війну в Україні і політику диктатора Путіна.

Нагадаємо, раніше мама співачки Наташі Корольової, яка багато років проживає в Майамі, відвідала концерт української співачки Ірини Білик.

Людмила Поривай зустрілася з Білик і співачка висловилася грубо на адресу путініста Сергія Глушка, який яро підтримує терор президента РФ і війну в Україні.

Також повідомлялося, що співачка українського походження Наташа Корольова поділилася черговим безглуздим відео зі свого життя, за що тут же була висміяна. Вона вирішила привітати всіх з Днем сім'ї відеороликом, на якому разом з сином співає, а її чоловік танцює.

Читайте також:

Автор: Марія Тупік
Новини заразКонтакти