Сама натякнула: дочку Анастасії Заворотнюк запідозрили у вагітності

Анна Заворотнюк показала фото з бабусею / колаж: Главред, фото: instagram.com/anna_zavorotnyuk/?hl=uk

Шанувальники Анни Заворотнюк заінтриговані її фотографією з дитячим одягом.

Дочка російської актриси Анастасії Заворотнюк, яка нещодавно померла від пухлини головного мозку, Анна Заворотнюк відвідала вечірку своєї вагітної подруги.

Як стало відомо із соцмереж Анни, на захід вона прийшла разом зі своєю бабусею - мамою покійної Анастасії.

Підписники дівчини були раді, що рідні артистки знайшли в собі сили жити далі після страшної втрати. Анна з бабусею посміхалися і весело проводили час, зокрема, вони розмалювали дитяче боді.

Деякі фанати Анни все ж запідозрили її у вагітності та сприйняли фотографію, як натяк, повідомили росЗМІ. Зазначимо, Заворотнюк вийшла заміж 2022 року за бізнесмена-мільйонера, з яким живе в Дубаї.

Анна Заворотнюк з бабусею на вечірці / фото: скрін instagram.com/anna_zavorotnyuk/?hl=uk

Хто така Анастасія Заворотнюк?

Анастасія Юріївна Заворотнюк - російська актриса театру і кіно, телеведуча. Заслужена артистка Російської Федерації. Під час президентських виборів 2018 року Заворотнюк увійшла до складу руху Putin Team, який виступав на підтримку диктатора Володимира Путіна.

Анастасія Заворотнюк померла - що відомо

Нагадаємо, 30 травня стало відомо про смерть російської актриси Анастасії Заворотнюк, яка багато років боролася з раком головного мозку. На особистій сторінці Анастасії в соцмережах з'явився пост із трагічними звістками.

Також з'ясувалося, що Заворотнюк повністю позбавила третього чоловіка і батька її третьої дитини, фігуриста Петра Чернишова, спадщини. Заповіт нібито було складено і підписано задовго до смерті актриси.

Вас може зацікавити:

Новини заразКонтакти