"Путін дивно пахне і не їсть": політичний експерт США розповів про президента РФ

Володимир Путін виявляється ще й дивно пахне/ Фото УНІАН

Путін-секретна персона для всього світу.


За словами колишнього радника Білого дому, від Володимира Путіна виходив дивний запах, як ніби він "вийшов зі спеціальної підготовчої ванни".

Експерт з російської політики Фіона Хілл сказала, що це було схоже на «постановочну виставу» і що вона була зустрінута з деякими сюрпризами, коли сиділа поруч з кремлівським лідером на зустрічі між офіційними особами Москви і Вашингтона, повідомляє Mirror.co.uk.

«Я помітила, що він нічого не їв", - сказала вона в недавньому випуску передачі радіостанції BBC Radio 4.

Читати такожПутін насправді серйозно хворий-екс-глава розвідки Британії

"Це звучить дуже дивно, але я відчувала запах, як ніби його тільки що випрали. Це було майже так, ніби він вийшов з якоїсь підготовчої ванни в даний момент. Я просто подумала, що кожен елемент тут постановочний. Це спектакль", - каже вона.

Далі йде кілька зустрічей, на яких Путін виглядав «ослаблим», постійно притопував ногами і виглядав кволим.

Нагадаємо, з'являється все більше Інсайдів з РФ з інформацією про серйозну хворобу президент Володимира Путіна, заявив болгарський журналіст, головний розслідувач Bellingcat Христо Грозев.

"Нещодавно з колегами ми слухали запис одного дуже близького олігарха до Путіна, який іншому олігарху розповідає, що, загалом, краще, щоб він помер від цього... Там називають якусь передбачувану хворобу. "Тому що він нас знищив, він знищує Україну, він знищує Росію". Ось вони так думають, і це так і є. Тобто вони активно або пасивно зараз обмірковують, як цьому зробити кінець", - підкреслив він в інтерв'ю Дмитру Гордону.

Автор: Олена Кюпелі
Новини заразКонтакти