Прогули, нездані іспити і погрози: дочку Медведчука і хрещеницю Путіна, не відраховують з московського вузу

Оксана Марченко і Дарина Медведчук. Фото Главком

До вузу приходили двоє людей "бандитського виду", які погрожували і приносили липові документи.

Дочка зрадника України і колаборанта Віктора Медведчука Дар'я, яка також є хрещеницею головного терориста планети і президента Росії - Путіна, виявляється, не ходить на пари і "клепає" липові довідки.

Як з'ясувала «Медуза", дочка Медведчука зарахована на факультеті «Вища школа бізнесу» разом з ще двома громадянами України — Данилом Косовським і Валентиною Шуст, дітьми близьких до Віктора Медведчука людей. Незважаючи на нездану сесію і липові довідки про хворобу, Медведчук продовжує бути студенткою Московського вузу.

"Всі троє студентів в рамках літньої сесії пропустили здачу одного і того ж іспиту, після чого (знову втрьох) вони направили в навчальну частину довідки про хворобу з Морозівської дитячої міської клінічної лікарні, які виявилися підробленими. Співробітник адміністрації факультету відправив студентам повідомлення про відрахування і розрив договору. Після цього він став отримувати загрозливі дзвінки від незнайомих людей, які переконували зупинити процедуру відрахування", - пише The Insider.

Через деякий час студенти знову надали довідки з лікарні, проте адміністрація факультету знову визначила підробку, зв'язавшись зі співробітниками медичного закладу: клініка наполягала, що не видавала Дарині Медведчук і її однокурсникам ніяких документів.

Потім в ситуацію втрутилася менеджер освітньої програми, яка повідомила адміністратору, що їй подзвонили представники проректора Сергія Рощина і попросили не відраховувати студентів, так як «вони з України і у них складна життєва ситуація».

Незважаючи на підтримку ректорату, студенти так і не здали літню сесію і набрали більше трьох перездач, що за правилами вузу веде до відрахування. Їм відправили повідомлення про відрахування «за недобросовісне освоєння освітньої програми».

Після цього в навчальну частину факультету прийшли чоловік і жінка «бандитського вигляду, в шкірянках і зі злими очима», розповіло джерело «Медузи». Вони принесли довідки про переведення Шуст і Косовського в МДІМВ, а також алкоголь і цукерки. Вручивши документи і подарунки, відвідувачка запитала про долю Дар'ї Медведчук. Один із співробітників навчальної частини їй відповів, що Дарині «дали можливість написати мотиваційний лист і вчитися далі», на що жінка задоволено кивнула і пішла.

Нагадавши, Катя Марченко - дружина Богдана Марченка, сина куми Путіна і дружини Віктора Медведчука Оксани Марченко.

Зрадниця-ведуча втекла в РФ після того, як її чоловіка заарештували в Україні і відправили в країну-агресора. Ймовірно там же знаходиться і її невістка.

За традицією в цій родині зрадників, Катерина ігнорує війну в Україні і насолоджується гламурним життям. Невістка Марченко на своїй сторінці в Instagram постить луки в брендовому одязі і хвалиться достатком.

Вас також може зацікавити:

Автор: Олена Кюпелі
Новини заразКонтакти