Президент України розповів про своє ставлення до Гайдая і радянських комедій

Володимир Зеленський розповів, як ставиться до радянських комедій після початку повномасштабної війни / instagram.com/zelenskiy_official

Володимир Зеленський назвав таке кіно класикою свого покоління. Втім, не обійшлося без нюансів.

Президент України Володимир Зеленський став людиною 2022 року за версією іменитого видання Time. Він розділив цей титул разом з "духом України".

Портрет українського гаранта разом з відомими особистостями прикрасив обкладинку журналу, який присвятив Зеленському велику статтю. Говорили багато про що - про життя і політику, про його відвідини гарячих точок і особисті уподобання, які змінилися в приходом в Україну повномасштабної війни.

Зокрема гарант визнав, що виріс у поколінні, яке вважає радянські фільми класикою. Володимир Олександрович і сам раніше був шанувальником творчості Леоніда Гайдая, який відомий своїми кінокомедіями.

Тепер радянський контент викликає у нього відторгнення. "Були чудові радянські комедії. Це класика мого покоління, але я зараз не можу їх дивитися. Вони обурюють мене", - пояснює гарант.

Слова президента України влучно резюмував кореспондент Time: "Спогади про його юність (Володимира Зеленського - прим. редактора) тепер розфарбовані звірствами, вчиненими російськими військами в цьому році заради імперських амбіцій Москви".

Нагадаємо, раніше соліст рок-гурту "Антитіла" Тарас Тополя, який практично відразу після повноцінного російського вторгнення в Україну вступив в тероборону, розповів про те, як ледь не загинув у бою, коли потрапив під ракетний удар.

Також популярний телеведучий Данель Салем розповів про те, як на фронті прощався з життям - військовий був готовий вчинити самогубство, щоб не потрапити в руки до ворога.

Інші новини:

Автор: Анна Підгорна
Новини заразКонтакти